Do kraja aprila još devet igrališta za decu na različitim lokacijama u gradu

3
827

ČAČAK – Do kraja aprila Čačak će dobiti devet novih dečijih igrališta, na različitim lokacijama, rekao je direktor SC “Mladost“ Miloš Stevanić.

Kako prenosi “Čačanski glas“, radovi će početi već sledeće nedelje, a vrednost investicije je 13, 8 miliona dinara.

Sedam potpunih rekonstrukcija i dve dogrdanje na započetim radovima drugog investitora, najmlađim sugrađanima omogući će da dobiju igrališta sa novim mobilijarom, na kojima će moći da uživaju.

Lokacije su naselja “Gvožđar“, Alvadžinica, Avenija kod OŠ “Dragiša Mišović“. Dograđujemo igralište u Aveniji 2, koje je prošle godine rađeno zahvaljujući donaciji, dograđujemo jedno na Ljubiću, radićemo teretanu u banji Gornja Trepča, kao i “sprajtovo“ igralište – kaže Stevanić za “Čačanski glas“.

Na svakom igralištu postavljene su info table na kojima se nalaze brojevi telefona na koje građani mogu pozvati ako primete kvarove na mobilijarima.

Stevanić ističe da su u poslednje vreme igrališta prilično očuvana, sa jedne strane i zbog toga što ih radnici SC “Mladost“ svakodnevno obilaze, a sa druge, navodi i da je svest građana o brizi mesta za igru najmlađih mnogo veća nego ranije.

Nova igrališta su razlićite kvadraturem, tako da ni njihov izgled neće biti isti.

Izvor: Čačanski glas

Prethodni članakŽele konačno bez drame, upisana sedma pobeda u Drugoj ligi Srbije
Sledeći članakJedino rešenje za FRA nova organizacija proizvodnje sa maksimalno 250 radnika

3 KOMENTARA

  1. Pored izgradnje novih valjalo bi obratiti pažnju na održavanju i starih dečjih igrališta koje ste dobili u nasleđe,kao što je d. igralište u porti crkve pored Ratko Mitrović škole.Da li znate koliko dece se igra na tom igralištu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here