Domaći i strani hit filmovi na repertoaru Doma kulture

0
378

ČAČAK – U velikoj sali čačanskog Doma kulture večeras i sutra (ponedeljak i utorak) biće prikaazaana dva hit filma iz aktuelne domaće i svetske produkcije.

Reč je o ostvarenjima “Star Wars: Uspon Skajvokera“, novi nastavak legendarne filmske franšize i “Ajvar“, srpski film o kojem se u poslednje vreme puno priča.

Star Wars: Uspon Skajvokera
“Lukasfilm“ i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu “Star Wars: Uspon Skajvokera”. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi.

Uloge: Dejzi Ridli, Adam Drajver, Mark Hemil, Džon Bojega, Oskar Ajzak
Režija: Džej Džej Abrams

Projekcije – ponedeljak i utorak od 18 sati.

Ajvar
Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Uloge: Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Srđan Miletić, Mirko Vlahović
Režija: Ana-Marija Rossi

Projekcije – ponedeljak i utorak od 20:30.

Prethodni članakJerotijević (USPRS): Zašto država Srbija ne može da se obračuna sa kriminalom u školstvu?
Sledeći članakZa rekonstrukciju srednje škole u Guči biće izdvojeno 275 miliona dinara

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here