Dr Aleksandar Radojević ozvaničio saradnju sa strankom Vuka Jeremića

6
717
Novi stranački saradnici: Dr Aleksandar Radojević i Vuk Jeremić

ČAČAK – Lideri Narodne stranke Vuk Jeremić i grupe građana “Za napredniji Čačak“ Aleksandar Radojević postigli su sporazum o zajedničkom delovanju ove dve političke organizacije.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare saopšteno je da će osnivačka skupština Gradskog odbora Narodne stranke biti održana tokom proleća, a da će predsednik odbora najverovatnije biti dr Radojević.

On je istakao da se ovom saradnjom stvara front koji će biti kadar da u nekom narednom periodu organizuje otpor “bahatim dahijama“.

A zatim da jednog dana možemo ravnopravno da se nosimo, na nekim budućim izborima i da na njima predstavljamo ozbiljnog protivnika aktuelnoj vlasti. Taj neko ko bahato vlada onda će imati pred sobom pritivnika koji može da pruži otpor – rekao je Radojević.

Lider NS Vuk Jeremić naglasio je da je za njega Čačak veoma važan grad, budući da je porelom iz Ježevice.

On je rekao da ta stranke ima više od 100 organizacija širom Srbije, dodajući da je posao oko formiranja odbora u Čačku tekao “sporo, oprezno i temeljno“.

Doktor Radojević nije osoba kojoj bavljenje politikom baš treba u životu. Njega bi svi u Čačku znali i da se uopšte e bavi politikom jer je izuzetan lekar. Velika mi je čast što upravo sa njim započinjemo novu fazu u radu stranke. Dr Radojević će svakako biti najozbiljniji kandidat za predsedika Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku – rekao je Vuk Jeremić.

Aleksandar Radojević precizirao je da članstvo grupacije koju predvodi neće kolektivno preći u Narodnu stranku, već će odluku o tome doneti svaki član pojedinačno.

Istakao je i da će GG “Za napredniji Čačak“ imati svoju odboorničku grupu u čačanskom parlamentu sve do narednih lokalnih izbora.

Izvor. Morava info

Prethodni članakČikiriz prvi licencirani direktor škole u Čačku
Sledeći članakOdržan osmi protest: Devetog maja Čačak kreće za Beograd, a kad Čačak krene za Beograd…

6 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here