Dr Radojević: Dahije se previše osilile, zato svi na protest!

5
620

ČAČAK – GG “Za napredniji Čačak – dr Aleksandar Radojević“, ogllasila se povodom protesta zakazanih za petak u 18 sati.

Saopštenje ove grupacije prenosimo u celosti:

Svi smo svedoci da građani protestnom šetnjom izražavaju svoje nezadovoljstvo vlašću u državi, a i u Čačku. Mnogo je razloga za naše nezadovoljstvo: medijski mrak, politički progoni i ubistva, urušavanje institucija, kršenje zakona zarad partijskih, ličnih i familijarnih interesa, postavljanje nestručnih kadrova, skoro nemogući uslovi za lečenje.

To ima za posledicu veliki jaz između nekolicine bogatih i i ogromne većine siromašnih gde se život sveo na so i hleb i plaćanje računa da nam izvršitelji ne bi pokupili i ono malo sitorinje što je ostalo. Mi ne živimo, mi preživljavamo.

Dahije su se previše osilile, komadaju državu na posede, samo gledaju sebe i svoje…

Da smo razumeli poruku građana i mladih ljudi koji su organizatori protesta, pokazali smo tako što kao građani zajedno sa njima šetamo. Kada narod zove, tu smo, a razlike i politička razmimoilaženja ostavljamo po strani. Protesti su svakako demonstacija dostojanstva i preostale svesti našeg naroda. Zato šetajmo jedni pored drugih, bez straha, jer “nas je ipak više“.

Vidimo se i ovaj petak u 18 časova, da vratimo sebi dostojanstvo i izborimo se za zemlju koju su nam preci ostavili i koju ćemo deci sačuvati.

Vidimo se kod Stepe!

GG “Za napredniji Čačak – dr Aleksandar Radojević

Prethodni članakU subotu u Mitrovici
Sledeći članakLazar Marković ponovo u crno-belom!

5 KOMENTARA

  1. To mi lici na onu narodnu:Aganlija i Kucuk-Alija,mula Jusuf Veliki Dahija svaka cast Doktore.Ja bi da dodam i Starca Focu od stotinu ljeta“.Samo hladne glave ne nasedajte na provokacije nazire im je kraj.

  2. Смајловићева каже да имамо ситуацију да можемо да проговарамо први пут од 2008. године о корекцији граница и да она не би била етничко чишћење и злочин против човечности, и да је она могућа као неки уступак..

    Ko je Ljilja Smajlovic da prodaje nasu zemlju komad po komad…neka ona prodaje svoje Sarjevo…sramota ko sve radi u UNSu…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here