Dr Radojević: Nemam dilemu da su Ljiljana Milovanović i Svetlana Paunović i dalje opozicija

4
1090
I dalje u opoziciji: Ljiljana Milovanović i Svetlana Paunović

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Aleksandar Radojević nema dulemu da su odbornice Grupe građana “Za napredniji Čačak“ Ljiljanu Milovanović i Svetlanu Paunović i dalje predstavnice opozicije iako prisustvuju sednicama lokalnog parlamenta, čiji rad ostatak opozicionih odbornika bojkotuje.

Prema Radojevićevim rečima, Grupa građana “Za napredniji Čačak“ je osnovana i funkcioniše kao grupacija ljudi koji imaju svoje mišljenje i razmišljaju svojom glavom o svakom problemu u gradu.

Nas nekoliko koji smo članovi Narodne stranke bojkotuju rad parlamenta, a ostali članovi grupe građana koji to nisu nastupaju kao parlamentarna opozicija u određenim situacijama i u vezi sa određenim temama. Njih dve su na poslednjoj sednici bile prisutne jako kratko, gospođa Paunović svega nekoliko minuta, a gospođa Milovanović nešto duže, s obzirom da je imala predlog za izmenu dnevnog reda i konkretan predlog za poboljšanje nekih rešenja. Naravno da one dve deluju opoziciono. I naša grupa građana deluje opoziciono sve do trenutka dok ne bude istekao mandat sadašnjeg saziva lokalnog parlamenta – istakao je dr Aleksandar Radojević.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZoran Stefanović, trener Čačka 94: Nastavljamo posao započet prošle sezone
Sledeći članakBorac prejak za KLS, u Hali kraj Morave ubedljivo savladan Tamiš

4 KOMENTARA

  1. Ti, druze, sto si bio odbornik, bio si…. Sada svi znaju da si jedan klasican Milunov,, Trojanski konj“!!!! Tesko da ces na sledecim izborima, ako se pojavis, biti nesto vise od statistike greske……

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here