Dr Radojević: Za promenu Ustava glasala trećina od trećine izašlih glasača

12
803

ČAČAK – Predsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku dr Aleksandar Radojević oglasio se povodom rezultata referenduma za promenu Ustava, održanog u prošlu nedelju.

Njegovo pisanu izjavu prenosimo u celosti:

Liberalan stav Narodne stranke, kao i Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku o nedavnom izlasku građana na nelegitimni referendum, bio je većinski za bojkot, a suštinski – PROTIV promene Ustava. Nelegitimni referendum je raspisala jednostranačka Skupština Republike Srbije, tj SNS-a, dakle , nelegitimna, odnarođena, bahata šaka vlastodržaca, olinjalih od lažne moći i samodovoljnosti!

Suština bojkota izbora od pre dve godine, bila je da vlastodršci iz SNS-a sa preletačima svih boja, shvate, a narod vidi da su njihove laži, prevare, lopovluk, i iznad svega izdaja NARODNIH interesa… kratkotrajna “sreća punih stomaka“ i “usta punih poštenja“. Bahati, poludeli od razvrata i pljačke naroda nisu se obazirali, gazili su, i dalje gaze “strojevim korakom“ sve: Narod, našu decu, svoje članove stranke, svoje glasače, sve nas… Gordili su se pobedom “samih sebe“, uzleteli tuđim krilima, a prodali ceo narod. Spremili referendum da opet sve ponove.

I na izborima, i na referendumu, i iz dana u dan:
– Delite i svađate narod
– Delite i svađate stranke, čak i članove i simpatizere “svoje“ stranke
– Delite i svađate bolesne i zdrave
– Delite tuđu imovinu kao da vam je očevina
– Delite radnike i seljake, a prisvajate radnički znoj i suze…
– Sve delite, samo opljčkano grupišete u svoje džepove i stomake…

I tako obnevideli krenuste u referendum, a opozicija u bojkot. Pustili smo vas i posmatrali. Znali smo da se narod ne može prevariti i ČETVRTI put za pet godina. Ali se može pokrasti…

A vi moćni i samodovoljni pokušali ste da referendumom ponizite:
1. Sve članove i simpatizere svih opozicionih stranaka, pokreta, udruženja i grupa građana, ekoloških aktivista, kojih je oko 0,5 miliona…?
2. Sve čestite i poštene članove SNS-a kojih je više od 0,5 miliona…?
3. I na kraju ceo narod – omladinu, radnike, seljake, intelkektualce, penzionere… kojih je više od 5,0 miliona…!

Ostali ste sami i ogoljeni. Čak ni svi vaši članovi biračkih odbora nisu hteli da kradu onako kako ste vi to želeli.

Narod vas je pročitao, samo gledajući šta i kako radite, slušajući kako lažete, a sve to bez prava na tačnu informaciju preko državnih i privatnih televizijskih i radio stanica koje pokrivaju celu teritoriju Republike Srbije.

Sve skupa, podrža vas na referendumu trećina od trećine izašlih, što je 10% punoletnih građana sa pravom glasa, sad i ko zna kad…? Pogazili ste sve zakone i norme, moral i etiku, znanje i profesije, čak i osnivača i tvorca SNS-a, pobednika na prvim izborima – Tomislava Nikolića, kome ne smete ni ime da pomenete, plašeći se da vam Vučić ne zameri.

Ne može tako gospodo SNS-ovska, “očeubistvo“, pa i ovo političko je prokleto i osuđeno na propast.

Kad za predsednika udruženja ribolovaca ne glasa ni trećina od trećine, on onda ode pa peca sam, pa šta ulovi, nekad ribu, nekad “onog“ što ide unazad…

I na kraju, gospodo SNS-ovska, da li se “babi snilo, što joj milo“, ili se vama pričinilo da je neko “snio“, ostavljamo za vračare i astrologe. Ima nas u opoziciji koji smo vlast osvajali i odlazili u opoziciju. I neka nas u opoziciji i propasti svakojakoj, nemojte nam vi tumačiti snove svoje, nego vi gospodo iz vlasti SNS-ovske brinite o sebi i “ne kukajte na tuđem grobu“.

Dr Aleksandar Radojević

Prethodni članakOd posledica korone preminuo 42-godišnji Čačanin
Sledeći članakŽelezničar savladao Hercegovac i u plej-of ide sa prvog mesta na tabeli

12 KOMENTARA

  • Kako da znate sta je dr rekao kad nemate mozga…ispran vam je mozak davno cim ste botovi sns-a. Pustite vi dr gledajte pink i citajte alo, informer, kurir i uzivajte u ,,ZLATNOM DOBU“

   • Gde ćeš većeg naprednjaka od doktora. On je i dalje naprednjak u srcu i duši. Sve bi dao kad bi ga ponovo primili u SNS. Nije to ni isključeno.

 1. Nije ni cudo zasto Te sns botovi ne razumeju doktore jer im je IQ jednocifren… naravno kada su pametni davno pobegli. Dr pametnima je sve jasno sta ste rekli a botovi su nervozni drma im se kavez…

 2. Vitez Čačanskog asfalta covek koji se skotrljao iz Ercega.Doktor Prica o preletacima.Kao preletac dosao u SNS,a kao dvostruki preletac stigao kod Jeremića.

 3. Doktore, imali ste za oponenta Miluna i zanatlije, da vidimo kako ćeš i su čim na megdan vitezu čačanskog asfalta, Marku Parezanoviću? Čovek je budućnost Čačka i pravih vrednosti SNS, demokrata i poštenjačina u srži.

  • Profesionalac, koliko ti placa Parezan da ga forsiras?
   Covek nije u Cacku, narod ga ne poznaje. Bavi se politikom u Beogradu, ne moze on biti nesto bitno u Cacku.

   Zasto ti je sada Milun zanatlija kao i ti njegovi? Covek je bar nesto uradio u gradu, ostalo slabo.
   I ko je ovaj Profesionalac? To zna Zeks Damjanovic, nikako da nam kaze.

   • Milun je za sve njih tata.Profesionalac je samo ljubomoran, pa ovde napada Miluna bez razliga.
    Milun treba da bude gradonacelnik, dok sve sns vlada. Nemamo boljeg u Ca.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here