Druženje navijača i košarkaša Borca: Košarka je u Čačku religija (VIDEO GALERIJA)

3
956

ČAČAK – Danas od 15:00 do 16:00 organizovano je druženje navijača Borca sa igračima i trenerima prvog tima, kao i trenerima mlađih kategorija čačanskog kluba.

Na pomoćnom terenu hale kraj Morave deljene i potpisivane su Borčeve majice, a spremljen je i roštilj.

Sve u svemu, lepa ideja čiju je realizaciju pratila izuzetno prijatna atmofera pored nekadašnjeg restorana “Bunker“.

Nadam se da će ovi susreti navijača i igrača Borca postatzi tradicionalni. Verujem i da će u budućnisti biti mnogo jača ta spona između nas navijača i kluba. Ovde su ljudi koji stvarno od srca vole Borac, imaju neku specifičnu emociju. Znate da je Čačak grad košarke. Kod nas je košarka nešto više od igre, ovde je košarka neki vid religije. Borac i Morava su personifikacija Čačka – rekli su navijači na današnjem druženju.

Prenosimo vam delić atmosfere zabeležene kroz objektiv fotoaparata Duška Radišića Lejče.

Izvor: Morava info

Foto: Duško Radišić Lejča

Prethodni članakPreminula radio-voditeljka i novinarka Gorica Nešović
Sledeći članakVoz naleteo na motociklistu na pružnom prelazu u Ključkoj ulici

3 KOMENTARA

  1. Pre dve, tri sezone ušli smo nenajavljeni na BORČEV trening, nas tridesetak, sedeli smo i gledali trening 20 minuta i izašli smo van. Videlo se da su igrači bili pozitivno iznenađeni i prijalo im je to. Pitam upravu, zašto se svojim ponašanjem distancirala od onih koji vole BORAC? Zašto su oterali iz hale veliki broj BORČEVIH fanova? Sve ovo moglo je biti mnogo lepše…

    • Tu si u pravu, sad kad im trebaju onda ajmo druzenje. Bitno da su se političari slikali sa godišnjim kartama tj propusnica, budite frajeri pa kupite po 3 ali bez slikanja pa poklonite prijateljima, rodbini a ne odmah slika da ste kupili. Bravo frajeri isfolirani i eksponirani. Videcemo protiv Partizana i Zvezde kad ne bude karata za nas a za Beogradjane pola tribine. Osecam da su pojeli po kilo ćevapa da nadoknade 5000.Sve u svemu lepo druzenje bilo ali kasnite 3 godine minimum.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here