DS Čačak: Nakon promene vlasti penzionerima će biti vraćen svaki nepravedno oduzeti dinar

21
335

ČAČAK – Gradski odbor Demokratske stranke (DS) u Čačku oglasio se saopštenjem za javnost u kojem pozivaju penzionere da glasaju za listu “Srbija protiv nasilja“, pod rednim brojem 7.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Dragi penzioneri,
želimo da vam pružimo podršku i da vas ohrabrimo da za predstojeće izbore donesete racionalnu odluku. Uveravamo vas da na biračkim mestima ne postoje kamere i da vas niko neće presretati u mraku ako ne zaokružite stranke režima.

Pretnje i napadi o kojima slušate su usmereni na borce protiv nakaradne vlasti koji žrtvuju svoje zdravlje i imovinu za pravednije društvo. Na one koji ukazuju na činjenicu da isti režim već drugi put pljačka penzije, da nas je doveo do hiperinflacije, ratova i da je neko drugi posle njih vratio staru deviznu štednju.

Penzije će nakon pada ovog režima nastaviti uredno da stižu, moraju biti veće da bi za njih zaista nešto mogli da kupite, a biće vam vraćen i svaki nepravedno oduzet dinar kao prva odluka nove vlade.

Vi još uvek možete mnogo učiniti za vašu decu i unuke, zato 17.decembra „obucite dres reprezentacije“, vaša deca vas čekaju da zajedno napravimo pravednije društvo, bolju ekonomiju i dobru Srbiju iz koje niko ne želi da ode.

SRBIJA PROTIV NASILJA – 7.

Gradski odbor DS Čačak

Prethodni članakZbog štrajka poštara EPS produžio rok izmirenja oktobarskih računa
Sledeći članakGradonačelnik Todorović potpisao ugovore za kupovinu seoskih kuća sa okućnicom

21 KOMENTARA

 1. Zar DS jos uvek postoji? Vaskrsli su SPS,iz mrtvih ih vratili,izgubili izbore od SNS i onda svi presli kod njih. Znaci ostao jos po neki neudomljeni clan.

 2. Olosi bre jedni,pa sto sve ovo niste uradili dok ste bili na vlasti?Pa sve je prodato Srpsko za vreme vase vlasti,oca i majku bi prodali,sram vas bre bilo,

 3. DS je vratio sve što su Milošević i Šešelj oteli penzionetima i građanima Srbije devedesetih godina. Verujem da će isto učiniti i sa ovim što su oteli njihovi naslednici Vučić i Dačić. Zato 17. decembra nema dileme za koga treba glasati.

  • Vratili?! Penzija 2009. godine za 40 godina poštenog radnog staža 14.600 dinara i frabrika na doboš prodata bratu Miškoviću! A sada ista penzija 28.000. Eto ti tačni podaci. More, marš bagro demokratsko-lopovska! Ima nas koji ne zaboravljamo vaše godine vrana tako lako.

     • Jogurt u čaši je 2009. godine bio 11,5 dinara a dizel 89 dinara. Možeš da nađeš i ostale cene iz tog perioda ako si zaboravio. A Siniša Mali je vodio agenciju za privatizaciju za vreme žutih, ako se ne varam.

     • Šta nije jasno druže Neutralni? Struja je 2009. bila duplo jeftinije nego danas i posle Makedonije bila najjeftinija u Evropi. Tako da si sa 14600 živeo bolje nego sada sa 28000.

    • Nidžo izađi na sajt statistike pa pogledaj cene 2012-e godine – skuplje ulje, šećer, so… Ove cene sad su posledica kovida, svetske krize, rata u Ukrajini…
     Sedi krivo a pravo zbori!

  • Ti si penzioner koliko sam ja pilot mlaznog aviona. Neko ti je nesto pricao, napunio praznu glavu koja sada lupeta. Nista oni nikome vratili nisu. Samo su sve rasprodali, radnike rasterali I sto je najgore od prodaje su se dobro okoristili. ALI MALO MORGEN.

 4. Dinkić ne veruje šta čita. Još se čeka njegovih 1000€, a ovi bi kao da vraćaju. Dele knjige i populističke mantre. Šta se dogodilo sa vama? Imate 1,5% i stečajni upravnici iz SSPa vas drže na kratkom lancu. Posle skoro 25 godina nade smo duboko razočarani u vas, najiskrenije.

   • Kao bivši demokrata i glasač na ovim izborima postavim pitanje šta se radi u kampanji osim deljenja knjiga i populizma, dobijem odgovor mojne, vojne, šatro, gistro, naprednjaci, nazadnjaci.. Zato ste na nivou statističke greške. Sportski pozdrav.

  • Nista vam ne verujem. Ni za mali nokat. Penzioner sam od 2006 God. Znam koliko sam primao tada a koliko primam sada. I sta sam mogao da kupim I tada I sada. A nisam ni nepismen. Zato pricate u vetar. Pokazali ste se i dokazali. Za sva vremena. Licno niko ne treba nista da mi vraca. Zadovoljan sam ako sam pomogao da se trgnemo iz letargije. A trgli smo se.

 5. Već jednom je DS vraćao penzije koje su Vučić, Dačić i ostali zakinuli. Vraćali su i staru deviznu štednju koja je nestala za vreme vlasti Vučića, Dačića i ostalih. Ali ljudi pamte dva dana.

 6. Kakvo je ovo nepoštovanje penzionera. Da li je moguće da oni svoje starije komšije i sugrađane isključivo posmatraju kao ucenjene i maloumne građane koji glasaju sa ovu ili onu opciju zato što ih je od nečega strah pa moraju da se kriju i da strahuju da li ih snimaju kamere. Sram bilo osobu koja je napisala ovo bedno saopštenje koje samo može da izazove kontraefekat. I nadam se da će izazvati.

  • Dragi naš bote! Drago nam je da si baš ti zadužen za Demokrate. Sediš u velikom prostoru ali vas je previše pa se čini da je tesno. Na pauzu za cigaretu ne daju jer se plaše da se nećete vratiti , lova se uplaćuje po dogovoru a i posao ćeš zadržati. Nema sendviča , od toga su odustali jer je providno da se toliki sendviči donesu na jedno mesto. Puno sreće ti želimo jer ti si ipak naš bot💪

   • E Jesi „demokrata“ zato jedna od najjačih stranaka u Srbiji krajem XX veka i početkom ovoga ima malo više od par hiljada jadnika, članova.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here