Dva nova filma na repertoaru Kulturnog centra

0
204

ČAČAK – U velikoj sali Kulturnog centra u ponedeljak i utorak, 17. i 18. juna, biće prikazana dva filma iz najnovije svetske produkcije.

EZRA (SAD, 2024, 100 min, komedija)

Maks, stendap komičar, živi sa ocem, i bori se sa svojom bivšom ženom oko odgajanja njihovog autističnog sina Ezre. Kada njih dvoje budu primorani da se suoče sa teškim odlukama o Ezrinoj budućnosti, Maks i Ezra kreću na putovanje koje će imati neverovatan uticaj na njihove živote.

Uloge: Rejn Vilson, Vera Farmiga, Rouz Birn, Robert De Niro, Bobi Kanavale, Vupi Goldebrg, Džoi Pačeko, Vilijam Ficdžerald; Režija: Toni Goldvin.

Velika sala u 20:00.

U MOJOJ GLAVI 2 (Inside Out 2, SAD, Japan, 2024, 100 min, animirani) SIHRONIZOVAN (2d)

Ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, ali promene su izvesne kada glavna komanda počne iznenada da se ruši da bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, novu emociju! Dotadašnji Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, više nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi – Anksioznost! Da li je ona sama?

Uloge: Nebojša Milovanović, Iva Lorens, Hristina Popović, Milena Predić, Jelena Gavrilović, Srđan Čolić Mobi, Inspektor Blaža, Anđela Alvirević.

Velika sala u 18:00.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIz gradskog budžeta za program podrške poljoprivredi ove godine 70 miliona dinara
Sledeći članakNa humanitarnoj prodajnoj izložbi prikupljeno više od 130.000 dinara

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here