Dveri: Aktivistkinje SNS obrukale sve žene u Srbiji izvođenjem igrokaza sa vikanjem i padanjem u nesvest

5
514

ČAČAK – Prateći interese građana, Boško Obradović je ušao u Skupštinu grada Beograda kako bi na pisarnici podneo jedan običan zahtev. Međutim, nije mogao proći ni do stepeništa, jer su žene Srpske napredne stranke legle kao topovsko meso – izjavila je na konferenciji za medije u Čačku odbornica Dveri Radmila Živković.

Za Živkovićevu, scene koje su juče viđene u Beogradu predstavljaju “smešan scenario“ i ničim izazvano nasilje od strane žena prema pripadnicima opozicije.

Ona je ponašanje žena koje su sprečavale predstavnike opozicije da uđu u Skupštinu grada Beograda okarakterisala kao scenski uvežban prikaz, vodvilj sa vikanjem i padanjem u nesvest.

Živkovićeva se zapitala otkud su se žene, koje, kako su same navele, tu rade, našle na stepeništu u radno vreme.

U izjavi za medije čak je i zaštitnica za rodnu ravnopravnost, Brankica Janković, pitala šta će te žene na stepeništu? Ko ih je tu postovio i čije interese one štite svima nam je jasno. Te žene juče su zloupotrebljene i ponižene. One su ničim izazvane predstavnike opozicije nazivali fašistima, vikale, lažno optuživale i na taj način su, u stvari, izvršile najgori vid verbalnog nasilja. One su juče obrukale sve žene Srbije – izjavila je Radmila Živković.

Olga Jakšić, iz Udruženja Makedonaca Astibo, takođe se zapitala šta su žene u živom zidu radile ispred Boška Obradovića.

Predsednik je juče pozvao institucije da rade svoj posao, pa zašto onda opoziciju u skupštini nije dočekalo obezbeđenje već nejake žene. Ono je zaista bio smešan scenario koji nam je po ko zna koji put priredila Srpska napredna stranka, kako bi opozicija bila okarakterisana kao nasilnička – kaže Olga Jakšić.

Izvor: RINA, Morava info

Prethodni članakDobijena i četvrta dozvola za izgradnju zlatiborske gondole
Sledeći članakNacionalni centar: Da se urazume i vlast i opozicija

5 KOMENTARA

  1. Ko jos veruje da bi Vucic nesto promenio, ako se protesti ne radikalizuju. U medijskom mraku, otimanjem glasova na izborima, Vucic je stvorio ambijent za lopovluk rezima. Lazima i prevarama Vucic je dosao na vlast , a kada je osetio slast bogacenja , lazima i prevarama unistio bi svakoga ko mu smeta u bogacenju. Hocemo li da cekamo dok Vucic umre , pa da shvatimo koliko je ojadio Srbiju.

  2. Ništa one ne glume više od vas. Pokrijte se ušima. A Vi gospodjo iz Makedonije, znate šta ste radile i kako tretirate žene kroz Vaše JaiTi.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here