Dveri Čačak: Osuđujemo sramno glasanje Srbije za Rezoluciju UN kojom se osuđuje Rusija

6
296

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri u Čačku oglasila se povodom glasanja Srbiije za Rezoluciju UN kojom se osuđuje Rusija.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Čačku osuđuje sramno glasanje Srbije za Rezoluciju UN kojom se osuđuje Rusija i daje podrška Ukrajini i njenoj marionetskoj prozapadnoj vlasti.

Ovim se potpuno razgolićuje prava priroda politike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, koji su se javno svrstali uz NATO pakt i njegove vazale i još jednom okaljali obraz Srbiji i srpskom narodu. Stavili su se na stranu onih koju su nas bombardovali i ubijali našu decu i našu budućnost.

Sad je potpuno jasno da na vlasti imamo izdajnički režim u službi stranih, a ne naših interesa i da svaki dalji pokušaj ove vlasti da se predstavi kao rodoljubiva predstavlja očiglednu laž. Nije u interesu srpskog naroda izdati bratski ruski narod i državu Rusiju koja postojano stoji štiteći ne samo svoje već i interese Srbije, što se u savremnoj istoriji naročito pokazuje na primeru zalaganja Rusije za Rezoluciju 1244 UN i očuvanja KiM u sastavu Republike Srbije.

Zato, Rusiji dugujemo jedno veliko IZVINI koje pretačemo u reči molitve Svetog vladike Nikolaja: “Premudri Bože, čiji su sudovi nedokučivi i putevi neispisani, milostivo pogledaj i čuj molitvu našu za Tvoj srbski i ruski narod pravoslavni.“

Info služba Dveri Čačak

Prethodni članak“Moguće nestašice goriva na pumpama ako se produži ograničenje cena“
Sledeći članakKon: Raspravljaćemo o popuštanju mera

6 KOMENTARA

    • Ma ne pričaj gluposti. Pogledaj , ako si u stanju, kome je SNS skupio glasove , pa će ti biti jasno. A pogledaj i ko se ne skida sa Pinka i Hepija, možda ti bude jasnije. Patriote, koji volite svoju državu i želite dobro sebi i drugima, a dosta vam je ovih, a i onih žutih, glasajte za Dveri i Boška Obradovića.

    • Pa da imaš zdrav razum, video hi ono što sad ne vidiš. Vučić jedno priča , drugo radi. Da bi bio podržan od zapada da ostane i dalje na vlasti, sve će prihvatiti. Ne pita za cenu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here