Dveri: Nasilje nad slobodnim medijima u Čačku neće proći

3
247

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem povodom krađe identiteta čačanskog portala Ozon press.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Koliko je bojkot predstojećih nameštenih izbora ispravna odluka najbolje nam govore dešavanja oko uglednog čačanskog internet portala portala Ozonpres, odnosno nasilja i potencijalnog gašenja jednog od retkih mesta gde se može čuti i druga politička strana i kritika vlasti.

Parola – ako nisi sa nama onda si protiv nas, a ako si protiv nas uništićemo te – najbolje opisuje kako prolaze oni mediji koji ne žele da se povinuju naređenjima SNS-a. To je naprednjačko shvatanje demokratije i medijske scene.

Pošto je sada jasno da iza ove afere stoje naprednjački dvojac, već hapšeni zbog prevare, i koji vode novi naprednjački medij INFO 24 – osnovan pre godinu dana sa svega 1000 dinara osnivačkog kapitala, sa očiglednim zadatkom preuzimanja medija širom Srbije – ostaje nam da se samo nadamo da će javno tužilaštvo kazniti ove počinioce krađe identiteta, iako se radi o SNS-vojnicima za prljave medijske poslove.

Srpski pokret Dveri će učiniti sve što je u našoj moći da spreči ovaj i buduće pokušaje gašenja slobodnih čačanskih medija. Pink i Informer scena u Čačku, kako je SNS zamišlja, neće proći. Ujedno, pozivamo građane Čačka da zajedničkim snagama stanemo u odbranu slobodnih čačanskih medija.

Bojkotom izbora ćemo doći normalnih izbornih uslova što podrazumeva i normalnu medijsku scenu u kojoj su ovakvi slučajevi nezamislivi.

Zato bojkot nameštenih izbora!

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri Čačak

Prethodni članakPrvi slučaj koronavirusa u Srbiji
Sledeći članakMilanovčani uhapšeni sa paketom od 100 grama marihuane

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here