Dveri predale izbornu listu za lokalne izbore u Čačku

10
1091

ČAČAK – Dveri Čačak u sredu su predale Gradskoj izbornoj komisiji izbornu listu za lokalne izbore u Čačku pod nazivom: PRIMARIJUS DR MILAN ROGANOVIĆ – SRPSKI POKRET DVERI – „BOŠKO OBRADOVIĆ – Radmila Živković – Dragan Ćendić – Biljana Rubaković” sa 50 predloženih kandidata za odbornike i prikupljenih 883 potpisa podrške građana Čačka.

Ovim povodom nosilac izborne liste primarijus dr Milan Roganović rekao je sledeće:

  • Poštovani predstavnici medija, poštovani sugrađani, želim da vas obavestim da smo danas predali izbornu listu Srpskog pokreta Dveri sa kandidatima za odbornike za lokalne izbore raspisane za 2. jun 2024. godine. Takođe, želim da se u ime celog Izbornog štaba Dveri Čačak i svih kandidata za odbornike zahvalim svim sugrađanima koji su svojim potpisom podržali našu listu i tako nam omogućili da uđemo u još jednu izbornu trku i aktivnu borbu za smenu naprednjačke vlasti u gradu Čačku. Čast mi je da budem nosilac liste na kojoj se nalaze pošteni i čestiti ljudi, bez mrlja u svojim karijerama, ljudi koji nikada nisu bili u vlasti, nisu pravili kompromise i koji iza sebe nemaju nikakvih afera. Smatramo da je konačno došlo vreme ne samo za smenu vlasti u Čačku već i za suštinske političke promene koje će u svakom smislu popraviti kvalitet života u našem gradu i pretvoriti ga u prijatno mesto za život svih naših porodica. Pozvao bih sve naše sugrađane da u što većem broju izađu na predstojeće lokalne izbore i da se zajednički izborimo za jedan NOVI I BOLjI ČAČAK.

Gradska organizacija Dveri Čačak

Prethodni članakČačanka Mina Mijatović izabrana u najbolju postavu Odbojkaškog prvenstva Srbije
Sledeći članakIzmena režima saobraćaja zbog biciklističke trke

10 KOMENTARA

  1. Čačani, ne očekujte dobro od naprednjaka sa prodanim dušama Dačićem, Palmom, Vulinom, Šešeljom, Milicom Zavetnicom, Milanom Bojovićem i Miškom Petkovićem. Zaslužili su kaznu na izborima.

  2. Bravo DVERJANI. Časno i pošteno živite, časno i pošteno politički delujete. Zadnjih trideset godina Čačani gledaju prljavštinu vlasti. Čačku bi Dveri donele vladavinu prava, uvažavanje problema Čačana i uništenje kriminala i korupcije. To nam treba.

    • Neko ko je pristao da ide u koaliciji sa Zavetnicom, a koja je malo pre toga bila glavni krivac za raspad pregovora za koaliciju desnice i zajednički nastup za promenu vlasti, ne može se reći da pošteno deluje i želi vladavinu prava.

      • Bane tebi smeta predizborna koalicija Dveri i Zavetnika, a ne smeta ti vlast Vučića i Zavetnika. Takvi ne znaju šta je pošteno delovanje i vladavina prava.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here