Dveri predložile Šojića za Decembarsku nagradu grada Čačka

1
573

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri u Čačku oglasila se povodom raspisanog javnog poziva za predloge građana i organizacija za Decembarsku nagradu Čačka.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Shodno raspisanom javnom pozivu za predloge, dajemo sledeći predlog: Da se Decembarska nagrada grada Čačka za 2019 godinu, dodeli predsedniku Skupštine grada Čačka Igoru Trifunoviću.

Razlozi za ovaj predlog su sledeći:

Nesebično zalaganje da se na svaki način obesmisli rad skupštine u čemu je apsolutno uspeo.
Svojim radom, koji plaćaju građani grada Čačka, uspešno je izvršio zadatak koji je dobio od strane rukovodstva Srpske napredne stranke, u cilju izbacivanja odbornika opozicije iz Skupštine grada Čačka, kako građani ne bi bili obavešteni o svim malverzacijama koje vlast grada Čačka čini u svom mandatu.

Brojne zloupotrebe poslovnika, a naročito u delu kojim je odbornike opozicije nelegalno izbacio iz radnih tela, a mesta dao predstavnicima vlasti koji za to dobijaju dodatne dnevnice.

Rekonstrukciju skupštinske sale, koja nije trajala tri meseca kao što je to obećao, već skoro godinu dana, kao i za to što je cena rekonstrukcije premašila onu koja je data javnim pozivom.

Zapošljavanje članova svoje stranke i svojih prijateljica u gradskoj upravi bez raspisivanja konkursa i dozvole resornog ministarstva.

Izmišljanja povrede i zloupotrebe vozila hitne pomoći.

Za sve navedeno i ono što nije, smatramo da bi se dodelom Decembarske nagrade gore navedenom, grad na najbolji način odužio predsedniku Skupštine grada Čačka za nesebičan trud i posao koji je uspešno odradio, ne u ime građana grada Čačka, već u ime svoje partije, što je morate priznati u ovom trenutku, kada se predsednik Srpske narpredne stranke lavovski bori da prizna AP Kosovo i Metohiju kao nezavisnu državu, bio najbitniji i najsvetliji čin, u kojem je i lično podneo žrtvu.

Takođe, treba povezati ovaj predlog i predlog čačanskog SNS-a za mesto počasnog građanina, odnosno da ovaj lokalni Šojić zaslužuje nagradu koliko i onaj republički – AV Šojić.

Info služba Dveri

Prethodni članakČačanskoj firmi potrebni komercijalista i magacioner
Sledeći članakU subotu završna svečanost Dana patrijarha Pavla

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here