Dveri se spremaju za lokalne izbore 2024: Čačak će za dve godine dobiti novu vlast

4
461

ČAČAK – U prostorijama Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri u Čačku formiran je Izborni štab za lokalne izbore koji nas očekuju 2024. godine. Za predsednika Izbornog štaba izabran je Boško Obradović, za njegovog zamenika Dragan Ćendić, a za sekretara Bratislav Simović.

Izborni štab čini 28 članova na čelu sa predsednikom gradske organizacije Dveri u Čačku primarijusom dr Milanom Roganovićem.

Kako se navodi u saopštenju GrO Dveri, zadatak Izbornog štaba je da izvrši pripremu za lokalne izbore koji sleduju u Čačku za manje od dve godine.

Čačak je grad sa najvećim opozicionim potencijalom u Srbiji uz Beograd, Novi Sad i Niš. Srpski pokret Dveri kao najveća opoziciona politička snaga u našem gradu na vreme pristupa pripremama za nastupajuće lokalne izbore sa očekivanjem da će 2024. godina doneti smenu aktuelne lokalne vlasti SNS-SPS i da ćemo posle 10 godina dobiti novu vlast koju će predvoditi upravo Dveri. Zato smo krenuli na vreme jer nas čeka veliki politički posao, obilazak svih sela i svih mesnih zajednica u našem gradu, kao i predstavljanje novog programa “Za novi Čačak“. Otvoreni smo za saradnju sa svim opozicionim političkim organizacijama u našem gradu i očekujem ukrupnjavanje političke scene u cilju smene aktuelne vlasti. Samo zajedničkim snagama možemo doneti političke promene koje već dugo očekuje ogroman broj Čačana kako nam mladi ne bi odlazili iz ovog grada – zaključio je Obradović.

Iz Dveri najavljuju da će u subotu, 10. septembra, biti otvorena poslanička kancelarija u prostorijama Srpskog pokreta Dveri u Čačku, u kojoj će narodni poslanik Boško Obradović primati sugrađane svake subote od 10 do 12 časova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSpomen-ploča na vrtiću “Poletarac“ u prilog kulturi sećanja
Sledeći članakSa analize stiglo 459 uzoraka iz Moravičkog okruga, ovo su podaci o broju novozaraženih

4 KOMENTARA

  1. Poslednjih 20 godina Čačani su jasno davali do znanja šta žele od vlasti u Čačku, ali oni koji su vladali ništa od toga nisu ispunili. Čačani žele pravnu državu i vladavinu prava, privredu u rukama građana Srbije, srpsko selo koje niko ne eksploatiše, a sve je suprotno od toga. Poslednjih 10 godina Dveri , predvođene Boškom Obradovićem, bore se za građane Čačka i ostvarenje njihovih potreba, i krajnje je vreme da im Čačani omoguće da to i realizuju sa pozicije vlasti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here