Dveri: Todoroviću, zaprepastićete se kada budete čuli broj potpisnika peticije protiv migranata

8
381

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem za javnost povodom aktuelne polemike u vezi sa migrantskom politikom u gradu Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Od turskog vakta, do današnjih dana, ovaj naš grad ne imađaše pogubniju vlast. Doduše, bolji i viši odoše boljima i višima, a ovaj Milun dopade baš nama. Ako ovako i dalje bude tu gde jeste, uskoro će biti gradonačelnik sam sebi.

Egzodus čačanske mladosti je posledica sveznanja i svesposobnosti vlasti okupljene oko mr, dr Miluna Todorovića. Tu ništa nije neobično, s obzirom da mnoge kasabe poput naše, imaju slične, bahate, knezove, jer mi živimo u zemlji Stradiji.

Ipak, biti prvi u vlasti podrazumeva bar minimum poštovanja prema sugrađanima čiji si predstavnik. No, do tog saznanja treba tek dorasti. Možda će sa tom Milunovom doktorskom diplomom doći i ta spoznaja. A dok se to ne dogodi, pitanje: ,,Milune, čime opravdavate prozivku (ničim izazvanu) gđe R. Živković, uglednog i poštovanog prosvetnog radnika?’’

Vaša izjava, kao i mnogo puta do sada, obojena lažima ima za cilj da obmane građane. Rekli ste da je čak i dotična pohvalila Akcioni plan o migrantima i ,,da je on još jednom pokazao humanost Čačka i Čačana’’. Da Milun ne laže, Čačani nikada ne bi čuli pravu istinu. On i nije svestan koliko nam pomaže. A istina, šta je gđa Živković stvarno rekla na sednici SO od 26. marta 2018. godine o Akcionom planu za unapređenje položaja migranata je sledeća: ,,…mi treba da budemo humano društvo, pogotovo kad su u pitanju deca, stari i bolesni…, ali treba prvo da budemo humani prema svom stanovništvu….imamo ozbiljne napomene iz vrha vlasti (ove države) da će doći migranti i da će im se dati napuštena zemlja, posao, stanovi i kuće…bojim se da će prisustvo velikog broja migranata promeniti strukturu našeg stanovništva u svakom pogledu’’.

Gospodine Todoroviću, gde Vi ovde vidite da gđa Živković hvali Akcioni plan? Vi vidite ono čega zaista nema, a kako biste i videli kada niste bili prisutni u sali dok je ona govorila. Vama gospodine Todoroviću, i nije teško da pređete, ne samo granicu dobrog ukusa, pominjući uvaženu gđu Živković, bestidno lažući. Mi smo se odavno uverili koliko drsko, a smišljeno obmanjujete naše sugrađane obećavajući im bolji život, koji nikako da stigne u ovu našu varoš. Oni Vam više ne veruju, pogotovu kada je naseljavanje migranata u pitanju, zato u kolonama dolaze da potpišu peticiju protiv Akcionog plana.

Voleli bismo da vidimo Vaše zaprepašćeno lice kada budete čuli broj potpisnika peticije.
A dotle, možete kako hoćete, ali ne i dokle hoćete. Vreme curi…

Gradska organizacija Dveri

Prethodni članakPošte za vreme praznika rade po izmenjenom radnom vremenu
Sledeći članakVioleta Marković: Govor mržnje i pretnje opoziciji nedopustiv način komunikacije

8 KOMENTARA

  1. Meni je najsmešnije to što Radmila Živković, koja je nesumnjivo autor ovog saopštenja, a to se vidi po epskom zanosu i patetici koja ga prožima, o sebi govori u trećem licu kao gđi Živković, časteći se epitetima ugledan i poštovan prosvetni radnik. Da je neko drugi ovo napisao, a pa hajde. Ima puno istine u ovim reima, ali ovako je jadno. Mnogo jadno.

  2. Pročitao bi mr dr Milun stenogram sa sednice, no ne stiže. preokupiran je pisanjem doktorata . A pored toga piše i esej „Od konobara do doktora nauka u par koraka“.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here