Dveri: Tražimo uvid u kompletan birački materijal, razlika vlast-opozicija u Čačku je manja od 100 glasova

24
1360

ČAČAK – Gradska organizacija Dveri oglasila se saopštenjem povodom izbornih rezultata na lokalnim izborima u Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Izborna lista Dveri Čačak zatražiće zvanično uvid u kompletan birački materijal sa lokalnih izbora u našem gradu. Prema izbornim rezultatima koje je utvrdio naš Izborni štab, razlika između vlasti i opozicije u Čačku je manja od 100 glasova i želimo da utvrdimo da li se izborni rezultati iz zapisnika slažu sa materijalom sa biračkih mesta, jer je na republičkim izborima pre šest meseci bilo mnogo nepravilnosti koje smo pronašli na brojnim biračkim mestima u Čačku.

Naš Izborni štab će detaljno pregledati birački materijal sa sva 104 biračka mesta i podnećemo prigovore Gradskoj izbornoj komisiji za sve što bude uočeno kao neregularno u biračkom materijalu. Do tada ne priznajemo i odbacujemo bilo kakve projekcije režimskih medija o pobedi vlasti koja ne postoji dok se sve ne proveri.

Dveri Čačak se zahvaljuju svim biračima koji su nam dali podršku na lokalnim izborima u našem gradu. Sa samostalno osvojenih 6% Dveri će imati četiri odbornika i svoju odborničku grupu u novom sazivu gradske skupštine. Pokazali smo da smo i dalje pojedinačno najjača politička stranka opozicije u našem gradu.

Čestitamo grupama građana na dobrim rezultatima i kompletnoj opoziciji na pobedi u gradskim mesnim zajednicama, gde je odnos opozicije i vlasti 56:44% za opoziciju. Nastavljamo borbu da se saznaju tačni izborni rezultati jer utakmica još traje, a Čačak je pored Niša grad koji je pokazao najveći opozicioni otpor Aleksandru Vučiću i vladajućoj SNS. Nema povlačenja – nema predaje!

Gradska organizacija Dveri Čačak

Prethodni članakĆalović: Nisam zadovoljan rezultatom, bio sam ključan za uspeh opozicije
Sledeći članakVeliki deo Čačka bez struje u utorak, 4. juna

24 KOMENTARA

 1. Ja mislim da je najveća krađa ovih izbora to kako su Dveri prešle cenzus. Ko zna kakvim su se malverzacijama služili da namaknu 5% glasova posle direktnog učešća u Vučićevoj koaliciji sa Zavetnicima. Možda i prođu kao koaliciona partnerka pa uđu u lokalnu vlast u Čačku. Sve je moguće znajući koliko lideri čačanskih Dveri vole pare.

  • E kako lupaš, blago tebi. Dveri i Boško nikad nisu bili niukakvoj Vučićevoj koaliciji. Kako te , bre nije sramota da tako izmišljš i lažeš. Koliko naprednjaci vole pare i deru ovaj narod gledamo 12 godina. Osladilo im se. A Dveri i Boško da su hteli da se prodaju naprednjacima, davno su to mogli da urade. Ali nisu , niti će. A ti nemaš obraza, ti si se prodao, SRAM TE BILO. Lažovu.

 2. Ovo je razuman zahtev, ma šta ko mislio o Dverima i Obradoviću. Ispao je naivan i pokazao da nije za političara. Zavetnici su od početka ubačeni kao režimska opcija i ko to nije shvatio, u najmanju ruku je naivan. Obradović ne shvata da je njegova uloga kao političara da prepozna i ukaže na takve stvari građanima – svojim biračima. Kada neka politička opcija prevesla građanina koji danas ore njivu u Mršincima, to nije nikakvo čudo. On ne mora da bude obavešten. Kad se to desi nekome ko se predstavlja kao drčan, pronicljiv političar, onda je u najmanju ruku i čudno i smešno i dovodi u pitanje inteligenciju tog političara.

 3. Dragi Boško možda si ti poslat u misiju da spasiš Srbiju ali to nije tako.Pre osam godina imao si rezultat za poštovanje na lokalnim izborima u Čačku a sad samo mrvice od kolača i shvati da je to tvoja politika koja te dovela tu gde si.Podneo si ostavku na mesto predsednika stranke i pusti druge da vode stranku i još piti vino u Jajincima i glumiti opoziciju.Samo te je mala zahvalnica skenjala

 4. Boško moraš jednom da shvatiš da si svojom nepromišljeno politikom skoro ugasio Dveri.Rogane i ostali čestiti oterajte ovog doveo je Dveri do najlošije političke stranke u Čačku.

 5. Krajnje je vreme Boško da se povučeš iz politike. Veruj, više će te ljudi poštovati, nego što ovako kod svakog poraza opozicije tvoje tj vaše kmečanje.

 6. Bas sam se pitao gde si. Idi bre Bosko. Uvek nesto fali, be valja. Ne valjas ti covece. Ne volimo te. Pomiri se sa tim. Idi radi nesto.

 7. oni koji znaju matematiku razumeju da je u cacku pobedila ujedinjena opozicija.stos je u politickoj prevarantnoj matematici koju av primenjuje 12godina.igra je zavrsena ! amin.

 8. Hoće to kada se izgubi i plasiraju lažne hajke. Vidim Obradović traži novi uvod u spiskove. Šta ima da traži uvid. Jel imao svoje ljude kao i ti na biračkim mestima. Nemoj da se brukate više. Malo bolji od vas loših vas dobio – Milun. I to što ni na jednom glasačkom mestu niste imali prednost nešto govori i vama i o jadu i bedi kompletne opozicije. Sad se lepo pripremite na penalenje sledeće 4 godine.

 9. Kako ovaj čovek jednom ne shvati da može da govori samo u sboje6i ime svojih glasača. Prvo je govorio u ime svih Srba, potom u ime svih porodičnih, pa u ime pobožnih, pa u ime antivaksera, pa sad u ime opozicije, a ima lošiji izborni rezultat od svih.

 10. Boško ne lupaj, razlika je više od 1500 glasova u korist vlasti. Osim ako nevažeće listiće ne računaš kao opoziciju. A Dveri su relevantne otprilike kao i nevažeći listići.

 11. Fali jedan papir, fali jedan bod, fali jedan glas. Vama uvek nesto fali za malo a opet zivite ko grofovi dok je nama iz dana u dan sve gore i gore. I tako decenijama unazad

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here