Evo dokle je stigla izgradnja zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu

7
3230

GORNJI MILANOVAC – U Gornjem Milanovcu izvode se završni radovi na izgradnji zatvorenog bazena.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević najavio je i kompletnu rekonstrukciji otvorenih bazena u gradu.

  • Mi smo u nekom prethodnom periodu imali zatvoren bazen, ali on je bio u okviru kompanije “Tipoplastika“. Opština nikada do sada nije radila projekat zatvorenog bazena, a ovo će zvanično biti prvi opštinski bazen. Pored zatvorenog bazena, radimo kompletnu rekonstrukciju otvorenih bazena. Ovo će biti jedinstven kompleks koji uključuje mali bazen za decu, olimpijski otvoreni bazen i potpuno drugačiji raspored u odnosu na ono na šta su naši sugrađani navikli. Ono što smo danas mogli da vidimo je da radnici užurbano rade, izvode se završni radovi i sva tehnika i oprema je stigla. Nadam se da ćemo u doglednom vremenskom periodu otvoriti ceo bazenski kompleks, to zavisi od vremenskih uslova, ali i od toga kada određeni majstori dolaze na red da izvode završne radove – izjavio je Kovačević prilikom obilaska radova.

On je istakao da će cene korišćenja bazena svima biti pristupačne.

  • Svakog radnog dana, u vremenu od 8 do 16 časova termini će biti rezervisani za učenike osnovnih škola, u cilju njihovog pravilnog razvoja. Pored toga, imaćemo komercijalni deo, koji će biti svakog radnog dana od 16 do 22 časa. Naši sugrađani će moći da kupe dnevnu, mesečnu, polugodišnju ili godišnju kartu, a uz to će imati i popuste u zavisnosti od toga za koju kartu se opredele. Posebne karte će se raditi za spa centar, koji uključuje saunu i hidromasažnu kadu – dodao je Kovačević.

Pored spa centra i drugih propratnih sadržaja koji sačinjavaju kompleks bazena, tokom cele godine radiće i restoran koji će biti na usluzi, ne samo korisnicima bazena, već i svim Gornjomilanovčanima, ali i gostima grada.

  • Ponosan sam na izgradnju i ovog kapitalnog objekta koji ostaje Milanovčanima i svim generacijama koje dolaze – zaključio je Dejan Kovačević.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPočela prodaja ulaznica za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu, učestvuju dve čačanske ekipe
Sledeći članakSudar automobila i kamiona u Mršincima, dva muškarca prebačena u bolnicu

7 KOMENTARA

  1. Ne vidim razlog zašto bazen za komercijalnu upotrebu ne radi ujutru od 7.00 do 9.00 za one koji hoće ujutru pre odlaska na posao da ga koriste za rekreaciju. To mislim i za otvoreni bazen, nego ke leti radno vreme od 9.00.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here