Film “Toma“ danas i sutra ponovo u Domu kulture

2
1721

ČAČAK – U velikoj sali Doma kulture u ponedeljak i utorak (27. i 28. septembar) ponovo će biti prikazan najnoviji domaći hit film “Toma“.

Biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga pamtimo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, i kao velikog boema. Detinjstvo u Pečenjevcu, poznanstvo sa Silvanom Armenulić koje će presudno uticati na njegovu karijeru ali i na privatni život, prijateljstvo sa doktorom koji ga je lečio – od visina neslućene popularnosti, do dna života, ovo je priča o duši.

Uloge: Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina, Andrija Кuzmanović, Sanja Marković, Paulina Manov, Milan Кolak, Mirjana Кaranović; Scenario: Nikola Pejaković, Zoran Lisinac, Dragan Bjelogrlić, Maja Todorović; Muzika: Željko Joksimović; Režija: Dragan Bjelogrlić.

Projekcije su u 16 i 19:30.

Cena ulaznice: 350 dinara.

Izvor. Morava info

Prethodni članakČačanski moto kros vozači odlični u Kraljevu
Sledeći članakĐilas: U Evopi i dalje vlada pristup – važno da diktator sluša i da ispunjava njihove zahteve

2 KOMENTARA

  1. U pravu ste Ivana. Kad bi moglo da se uvede neko pravilo da se oduzimaju telefoni na ulazu, na raboš, da normalni ljudi provedu vreme za to zbog čega su došli. Tako ih moja snajka uzima deci kada dođu na rođendan. A obezbedi im društvene igre. I deca se druže. Dobra preporuka.

  2. Ne moze da se gleda film od primitivaca koji veceraju kokice u sali, pricaju na mobilni, svadjaju se. Opste je poznato da talog drustva i najveci primitivci dolaze na ovakva kulturna desavanja kao sto je filmska umetnost. Naravno, cast izuzecima kojih takodje ima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here