Glas za spas Milanovca ili za sumnjive dogovore koalicije Kovačević-Carević

2
323

GORNJI MILANOVAC – U našu redakciju stiglo je saopštenje Grupe građana “Pobedi i spasi opštinu Gornji Milanovac – Milisav Mirković“, povodom predstojećih lokalnih izbora u gradu pod Rudnikom.

Skup u Boljkovcima

Saopštenje prenosimo u celosti:

Poštovani sugrađani,

Želimo da vam se javno zahvalimo na svakodnevnoj podršci koju nam pružate.

U prethodnom periodu imali smo dosta aktivnosti, pozitivne energije, čuli smo dosta vaših predloga i sugestija. Pored svega toga, čuli smo i mnogo više kritika, lažnih obećanja i činjenica koje se tiču odnosa aktuelne koalicije Kovačević-Carević prema našoj Opštini. Loše rukovođenje, zanemarivanje osnovnih potreba građana za normalan rad i funkcionisanje, da ne kažemo za normalan život, a sve u cilju sticanja sopstvene koristi i dobiti.

Mi iza sebe nemamo armiju poslušnika. Oko našeg Pokreta su se okupili časni i pošteni ljudi, a sve sa ciljem da našem Gornjem Milanovcu i našim sugrađanima omogućimo uslove za pristojan život i rad. Mi to ne možemo sami i niko nije u mogućnosti da sve probleme odjednom reši. Ali imamo šansu da zajedno, složno i udruženo 21.06.2020. godine upravljanje Opštinom prepustimo iskusnim, poštenim i časnim ljudima, čiji su rezultati dokazano pozitivni.

Skup u Jablanici

Sa ove tačke gledišta najgore po sve nas, po naše porodice i po našu decu su jednokratni Kovačević – Carević dogovori. Oni tim dogovorima pribavljaju korist za sebe i svoje bliske prijatelje. Mi želimo da nastavimo sa radom tamo gde smo stali i da ponovo naš grad učinimo privrednim čudom. Iza sebe imamo rezultate koji govore kako o nama, tako i o načinu našeg rada i upravljanja lokalnom samoupravom.

U prilog ovome o čemu govorimo idu nam i sugestije koje dobijamo od vas kako na pojedinačnim sastancima, tako i na organizovanim skupovima, na kojima je prisustvo zaista veliko. I veoma smo vam zahvalni na tome!

Sve naše aktivnosti možete pratiti na našoj Facebook i Instagram stranici, putem kojih nam možete postavljati i pitanja i uputiti sugestije.

Takođe, naše prostorije koje se nalaze u Lominoj 34, biće otvoreno svakog dana od 10.00-20.00 časova.

Skup u Kamenici

Kako se izbori približavaju, sve je već jasno!

Nema dileme!

Zaokruži broj 3!

GG PSOGM – MILISAV MIRKOVIĆ

Prethodni članakStigli rezultati analize 72 uzorka iz Čačka – svi negativni na koronavirus
Sledeći članakProglašena izborna lista “Čačak je naš“

2 KOMENTARA

  1. Kovacevic, ne prima sve svoje sugradjane u kabinet, za to mora da se trazi veza jer za predsednika nisu svi gradjani isti, zna se ko moze da dodje a ko ne.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here