Glumačka radionica Doma kulture priprema novu premijeru

0
535

ČAČAK – Nakon velikog uspeha sa predstavom “Mačor u čizmama”, Glumačka radionica Doma kulture će i ovog leta za naše najmlađe sugrađane spremati novu predstavu.

U svetu u kome je sve postalo TV program, gde ništa ne prolazi bez žirija, kandidata i generalnih sponzora, Aleksandar Popović smešta “Snežanu i sedam patuljaka“. U pitanju je priča sazdana od arhetipske borbe dobra i zla, ljubavi i mržnje. U komadu je najoštrije osuđen negativan uticaj korumpiranog društva i masovnih medija, kao i načina na koji oni oblikuju i predstavljaju stvarnost.

Predstavu će na Veliku scenu Doma kulture postaviti glumac Vladimir Jocović.

Scenografiju potpisuje Vojkan Petrović, kostime Marina Kaplarević, muziku Svetlana Vukomanović i Željko Pantelić, dok je za koreografije zadužena Jelena Milovanović.

Glumačku ekipu čine: Minja Đelkapić, Anja Kuzmanović, Luka Bogosavljević, Ognjen Grujić, Luka Glišović, Radoje Ivanović, Aleksandra Kovačević, Ana Milutinović, Danica Lazović, Luka Mićović, Sara Tatović, Iva Radovanović, Anastasija Vujović, Ljubica Vasović, Sandra Ružičić, Bogdan Denić, Natalija Ćurčić,Gavrilo Marković, Mihailo Marković.

Premijera se očekuje krajem avgusta 2020.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPacijent smešten na infektivno odeljenje i priključen na respirator
Sledeći članakOtvorena sala za pomene i parastose “Paunović“ u Čačku

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here