Grad pomaže porodici Panić iz Milićevaca, uskoro će im biti priključena struja

4
1274

ČAČAK – Grad Čačak pomoći će porodici Panić iz Milićevaca, čiji članovi već deset godina žive u uslovima nedostojnim čoveka – bez struje i vode.

Porodicu Panić jutros su posetili su članovi Gradskog veća Dušan Radojević i Slavica Dragutinović, obećavši Dragici i njenoj dvojici sinova Branislavi i Miroslavu neophodnu pomoć.

Predstavnici gradskog rukovodsva bili su gosti na krsnoj slavi porodice Panić u njihovom domu u Milićevcima.

Bratislav i Miroslav su divni momci, puni života i radosti. Porodica je skromna i zahvalna na podršci koja dolazi sa svih strana. Najveći problem im je nedostatak struje i vode i iz tih razloga smo otišli da se upoznamo sa njihovim problemima. Gradonačelnik Milun Todorović je obećao podršku i rešenje u najkraćem roku i te vesti smo im lično preneli. Novac koji pristiže sa svih strana pomoći će im da izmire dugove prema EPS-u i da reše imovinsko-pravne odnose, nakon čega će biti priključeni na mrežu posle dugih deset godina – rekao je Dušan Radojević.

Petočlanu porodicu Panić su dve odvojene tragedije u poslednjih šest meseci pretvorile u tročlanu. Prvo je pre pola godine glava porodice, otac Slavko, preminuo od tumora, ove nedelje je sahranjen Slobodan, najstariji od trojice sinova, mladić od 30 godina, koji je digao ruku na sebe.

Braniuslav pohađa za auto-limara u Srednjoj mašinskoj školi u Čačku, a Miroslav ide u Osnovnu školu “Stepa Stepanović“ u selu Gornja Gorevnica.

Svi koji žele da pomognu Panićima, mogu ih lično posetiti u Milićevcima kod Čačka i odneti im pomoć, ili im uplatiti novac na žiro račun otvoren u Eurobanci EFG koji glasi na majku Dragicu Panić 250-4060054441500-02. Njen broj telefona, koji puni kod komšije je 064- 3389-209.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNovogodišnje igre bez granica, promoteri Ivana Jorović i Marko Marinović (VIDEO)
Sledeći članakBranko Božović Božec u trenerskim vodama u Kini: Menjam kanale na TV-u, kad počinje “Valter brani Sarajevo“

4 KOMENTARA

  1. Evo u jedom komentaru procitah da su neki humanitarci nosili im prosle godine pomoc, da su isli u distribuciju da mole da im se pusti struja, ovi iz distribucije kazali da ne mogu jer je veliki dug a takvih slucajeva je mnogo . Sad odmh moze i struja i voda ama sve. Ali tek posto se Slobo obesio

    • Da, da! Pustiće im struju kada plate račun! Obećali su pomoć, ali ne znaju kakvu ni kada. Došli radi fotografisanja. Da su hteli da pomognu, oni ne bi večeras sedeli u mraku. To se rešava za par sati.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here