Gradonačelnik Milun Todorović sugrađankama i sugrađanima čestitao Uskrs

4
302

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović čestitao je svim sugrađanima predstojeći Uskrs.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Drage sugrađanke i sugrađani, pandemija korona virusa dramatično je promenila naše živote i naterala nas da se suočimo sa osećajem teskobe i straha. Možda je sada, dok nam je život određen vanrednim merama u borbi protiv korona virusa, vreme da razmislimo o suštini i pravom značenju Vaskrsa koji je pred nama. Vreme da se zamislimo nad smislom naših dosadašnjih verovanja, težnji i postupaka. Da ne zaboravimo da će, baš kao što su patnja i smrt Isusova doveli do radosti vaskrsenja, požrtvovanost i humanost svakog od nas i zajednički napori u savladavanju ove pošasti biti uspešni i vratiti radost i u naše živote. Čuvajte se i neka vam je blagosloven Vaskrs – naveo je u uskršnjoj poruci gradonačelnik Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNeviđena tuga: Od korone preminula i majka čačanskog sindikalca
Sledeći članakRaddijatori topli i narednih dana ako temperatura bude ispod 14 stepeni

4 KOMENTARA

    • Biserka, mislim da vam se “advokat” pronervozio, te Vas tera da bulaznite ovde. Čuvajte ga da mu ne opadne zalizana frizuruca od stresa i sujete.

      • Poniznost je osobina samo nekih životinja, ljudima nije svojstvena. Slobodna volja je prva osobina ljudskog bića, ali to ne važi za botove. Možeš li da razumeš ovo što sam ti napisala ili ti je parizer uništio i poslednju moždanu vijugu, nesrećniče?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here