Gradonačelnik Rijeke u zvaničnoj poseti Čačku

2
448

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, zajedno sa saradnicima, danas je ugostio gradonačelnika Rijeke Marka Filipovića, zamenika župana Primorsko goranske županije Petra Mamulu, Vojka Obersnela, predsednika TZ grada Rijeke i Petra Škarpa, direktora TZ Rijeke.

Kako je istakao Todorović, razmenjena su i pozitivna i negativna iskustva sa kolegama iz Republike Hrvatske, podsetivši da je pre četiri godine potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji privrednih komora iz Rijeke i Čačka.

Danas smo ozvaničili novi ugovor, između Turističke organizacije Čačak i Turističke zajednice Rijeke. Na ovaj način razmenjivaćemo iskustva, jer su Riječani poznati po turističkim potencijalima. Iako Čačak nije na moru, jeste na Moravi i mnogo turističkog sadržaja i naš grad ima da ponudi – istakao je Todorović.

Gradonačelnik Rijeke Marko Filipović je naglasio da se auto-putem za šest sati stiže od Čačka do Rijeke, a na lokalnim vlastima, kao i na radnicima u sferama kulture i sporta jeste da pojačaju saradnju između gradova.

Izvor: Morava info

Prethodni članakSa analize stigao 391 uzorak iz Moravičkog okruga, ovo su podaci o broju novozaraženih
Sledeći članakPočeo upis u Baletski i Likovni studio Doma kulture

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here