Gradonačelnik Todorović i 20 službenika Gradske uprave na promotivnom letu za Beč

15
1604

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović biće među prvim putnicima koji će u utorak ujutru leteti sa aerodroma Morava za Beč, a prema saznanjima agencije MNA, među putnicima će biti i 20-tak zaposlenih u Gradskoj upravi.

Foto: MNA

To je nešto što su generacije sanjale, taj san se ostvaruje. Naredni let je 20. decembra i ubeđen sam da će mnogim stanovnicima koristiti ne samo zbog turističkih odlazaka van Srbije, već i zbog poslovnih – rekao je Todorović.

On očekuje brojne benefite od rada aerodroma.

Očekujem privrednike, brojne turiste koji će posetiti Trepča, Ovčar banju, ali i Slatinsku koja je veliki potencijal. Posebno me raduje što se naredne godine ide sa proširenjem piste, idmeo sa kargo terminalom što će doprimeti razvoju okruga – naglasio je Todorović.

Izvor: MNA

Prethodni članakBumbić vodio Borac do pete pobede u Juniorskoj ligi
Sledeći članakIzložba “Preživeti rad“ Žolta Kovača i Branislava Nikolića

15 KOMENTARA

  1. Eno na instagramu Nemanja place iako ih niko nije javno prozvao u tekstu da ne plaćaju karte . Paraziti i lopovi svakako jeste, onaj prvi pored tebe Rajko Baralic.

    Pokaži Nemanja diplomu, to nas trenutno zanima.

    • Sve to plaćaju građani Srbije, a pošto je i Čačak u Srbiji znači deo tih para plaćamo i mi zaposleni građani Čačka. Zašto recimo gradska uprava nije izabrala pet srećnih građana Čačka i priključila ih promotivnom letu? Zašto uvek besplatno i nešto novo moraju prvo da osete čelnici gradsih struktura ili političkih partija, zašto građani nisu jednom na prvoj poziciji?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here