Gradska izborna komisija proglasila listu Dveri, na glasačkom listiću biće pod brojem tri

10
842

ČAČAK – Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu PRIMARIJUS DR MILAN ROGANOVIĆ – SRPSKI POKRET DVERI – “BOŠKO OBRADOVIĆ – Radmila Živković – Dragan Ćendić – Biljana Rubaković“.

Tim povodom Gradska organizacija Dveri Čačak oglasila se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti:

Obaveštavamo Vas da je Izborna komisija grada Čačka na sednici 2. maja 2024. godine proglasila izbornu listu PRIMARIJUS DR MILAN ROGANOVIĆ – SRPSKI POKRET DVERI – “BOŠKO OBRADOVIĆ – Radmila Živković – Dragan Ćendić – Biljana Rubaković“, koja će biti pod rednim brojem 3 na izbornom listiću.

Koristimo se prilikom da se zahvalimo svim sugrađanima koji su dali potpis podrške za izbornu listu Dveri Čačak i da pozovemo sve Čačane da masovno izađu na lokalne izbore 2. juna i glasaju za smenu aktuelne SNS vlasti a za bilo koju opozicionu opciju koja im je najbliža. Verujemo da će kompletna opozicija u zajedničkoj saradnji pobediti i smeniti lošu sadašnju vlast.

Dveri Čačak će u izbornoj kampanji nastaviti sa predstavljanjem svog lokalnog predizbornog programa ZA NOVI ČAČAK 2024-2028, na kome je radio tim od više desetina stručnjaka i koji je najbolji program za preporod našeg grada koji je do sada predstavljen.

Svim našim sugrađanima želimo srećne Vaskršnje praznike, a onima koji slave srećan Đurđevdan!

Gradska organizacija Dveri Čačak

Prethodni članakNakon života u ruini od 10 kvadrata, Dejan i njegova majka preselili se u novu kuću
Sledeći članakPoljoprivrednici negoduju zbog postavljenja Martinovića, evo šta predlažu malinari

10 KOMENTARA

  1. Braćo Srbi i sestre Srpkinje, nema nam spasa ako nismo shvatili da nema ni P od PATRIOTE u Vučiću, Dačiću, Palmi, Vulinu, Draškoviću, Šešelju, Milici i svima koji su sa njima. Srbija nema danas većeg patriote od Boška Obradovića i njegovih Dverjana. Zato Dveri.

    • Sta naprica Srboljube. I kakve parole napisa. Braco, Srbi i sesrte Srpkinje treba ovako, onako. Nemate glavu sesrte I braco zato sam ja tu da vam kazem sta I kako cete. E I ja cu da ti odgovorim, pusti nas Srboljube ovako glupe nekako cemo se snaci. A ti brate Srbine radi kako hoces. OK.

  2. Čačani, ne očekujte dobro od naprednjaka sa prodanim dušama Dačićem, Palmom, Vulinom, Šešeljom, Milicom Zavetnicom, Milanom Bojovićem i Miškom Petkovićem. Zaslužili su kaznu na izborima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here