Humanitarna akcija na čačanskom trgu za pomoć maloj Heleni

0
467

ČAČAK – Humanitarna akcija za pomoć maloj Heleni Gavran biće organizovana u nedelju, 27. oktobra 2019, na Gradskom trgu u Čačku, u vremenu od 12 do 14 časova.

U okviru humanitarne akcije biće organizovana dečja radionica – igraonica za mališane, a u cilju skupljanja novca za lečenje devojčice.

Akciji su se za sada odazvali animatorka Ivana Đoković, animacija dece Veseli Čuperci, Garfild Čačak sa animatorima Miki i Mini, Dambiko Marina Kovačević, Makrobela Čačak…

Helena je najstarija od tri sestre. Ona je jedna riđokosa devojčica sa nebo plavim okicama, a upravo to je od rođenja čini posebnom. Ona ima nepune 4 godine. Bila je devojčica koja je uvek vesela, nasmejana i vrlo radoznala. Sve se promenilo jednog momenta kada Helena počinje svakodnevno da povraća, postaje pospana, razdražljiva, ljuta, odbija da jede, a sve se to pripisuje njenoj ljubomori prema tek rođenoj trećoj sestri.

Njene mučnine i patnja traju mesec dana, a nakon toga 17.08.2019. godine dijagnostikovan joj je hidrocefalus. Ona tog dana ostaje u bolnici na Kliničkom Centru na odeljenju neurohirurgije gde porodici saopštavaju da Helena pored hidrocefalusa ima tumor na malom mozgu. Već sutradan je prvi put operisana, a nakon toga je usledila još jedna operacija.

Ona iz obe izlazi kao pravi mali heroj, sa osmehom na licu. Tumor je maligni (meduloblastom IV gradus) i zato je Heleni hitno potrebna pomoć za dalje lečenje na klinici u Parizu. Ovoga puta za dalju borbu ste joj potrebni i vi, jer porodica nije u mogućnosti da obezbedi dovoljnu sumu novca koja je potrebna za lečenje. Stoga vas molimo, zbog Helene, zbog svega onoga što ona tek treba da postane, da budete uz nju, da iz ove borbe izađe kao pobednik. Za Helenin život! Budimo humani!

Pomozimo Heleni! Slanjem SMS poruke: Upišimo 707 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human707 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-552151-92

Uplatom na devizni račun: 00-540-0004253.9

IBAN: RS35160005400004253935 SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Prethodni članakJednokratna pomoć penzionerima od 5.000 stiže dan pre nego što je najavljeno
Sledeći članakProsečna avgustovska plata u Čačku niža nego julska

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here