Igor Krivokapić i u narednih pet godina na čelu Gradske uprave za inspekcijski nadzor

13
1770

ČAČAK – Diplomirani građevinski inženjer Igor Krivokapić i u narednom petogodišnjem mandatu obavljaće funkciju načelnika Gradske uprave za inspekcijski nadzor.

Rešenje o njegovom imenovanju biće usvojeno na sednici Gradskog veća Ćaćka zakazanoj za četvrtak, 27. jun.

  • Kako vreme na koje je načelnik Gradske uprave za inspekcijski nadzor grada Čačka postavljen, odnosno period od 5 godina, ističe 17. jula 2024. godine, to je Gradsko veće grada Čačka, u skladu sa članom 99. stav 2. Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave, odlučilo da se za načelnika Gradske uprave za inspekcijski nadzor grada Čačka, ponovo postavi Igor Krivokapić, diplomirani inženjer građevinarstva iz Čačka, koji ispunjava uslove za postavljenje na položaj načelnika – navodi se u rešenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPlanska isključenja struje za četvrtak, 27. jun
Sledeći članakFestival fotografije Srbije u petak i subotu u Čačku

13 KOMENTARA

  1. KLOLIKO PLACAJU KAFICI LETNJE BASTE,TJ.LOKALE OD CELICNE KONSTRUKCIJE KOJE SU POSTAVILI PO CENTRU GRADA ,A PLACANJE NULA…KOLIKO SI DOBIO OD PONSOVACA DA SKLONIS KIOSK

  2. Sramota Milune, da si dao poverenje ovom coveku. Koga stranka ne zanima, koji nema podrsku 10 ljudi, koji nije bas neko ko ce da ti i strucno i politicki pomogne.
    Ovo ne treba da se radi ovako, jer zbog toga SNS „gubi“ glasove u Cacku

    Dosta vise istih ljudi, dosta vise ljudi koji „vode šliht“ politiku i dodju na kraju, kada je sve vec zavrseno. !!!!

  3. Ko god je imao nesreću da mu dotični predaje u Srednjoj tehničkoj školi zna o kakvom je tipu reč. Nema potrebe pominjati „tetkin zid“, nadograđivanje nekadašnje Sutjeske i ostale afere, njegovi bivši đaci od njega nisu bolje očekivali.

  4. Calov je bio u SNS do momenta kada je shvatio da tamo mora da samo klima glavom i potpisuje.Cim je to shvatio pobegao je.On ima obraz,cast i postenje.Ima iza sebe oca i dedove koje nesme da osramoti i ima nas par velikih privrednika koji mogu da mu daju prave savete.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here