Ilić: Dačić je Vučićeva krpa za potiranje, Toma Nikolić uhlebio sinove i pobegao

3
1587

ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je da se sve odluke koje se odnose na državu ne donose ni u jednoj instituciji već u Predsedništvu SNS.

Nema više doneta odluka na sednici Vlade, to se više ne spominje. Samo slušamo doneta odluka na Predsedništvu SNS. To je izgleda najvažnije telo u zemlji koje o svemu odlučuje. Za sedam godina Vučić i taj njegov uzak krug ljudi uništili su Srbiju na svim poljima. Šljiva košta 10 dinara po kilogramu, a branje po kilogramu košta 10 dinara. Pa kome se isplati da radi. Uništili su privredu , doveli neke šljivare i prljavu tehnologiju, najavljivali „Tenis“ nemački i sada od toga ništa. Niko više ne pominje „Tenis“ i proizvodnju svinja – rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

On je dodao da Srbiju vodi samo jedna stranka i da “ni Dačić, ni SPS, ni Ljajić, ni Vulin ne postoje, već su to Vučićeve krpe za potiranje“.

Svaki častan čovek izašao bi iz te i takve vlade. Ivice, ne pravi se lud. Vidiš ti sve. Ništa se ti i tvoji ministri ne pitate, vi ste svi Vučiću krpa za potiranje. Tebi gurnu mikrofon i pevaš, prave budalu od tebe, a ti neki vajni ministar diplomatije. Sram vas bilo. Sram bilo i Tomislava Nikolića koji je sada pobegao i nigde ga nema. Smestio je svoje sinove, a narod izradio. On je bio kandidat na izborima, a onda su isplivali Brnabić, Vulin , Đorđević, Neša Slina. U Srbiji više ne postoji višestranačje. Postoji jedna stranka i jedan čovek koji o svemu odlučuje. On je ukinuo sve institucije . Nemamo ni parlament, ni Vladu, ni sudove. Vladu Srbije vodi američki ambasador. Ramuš Haradinaj je njegov prijatelj i nemoj da se prave ludi. Vučićeva Srpska lista ga je dovela na vlast, Vučić mu je napravio vladu. A sada kao za žilet je stao rat. O kakvom ratu oni to pričaju kada su oni dobri prijatelji i bliski saradnici. Koga oni više lažu – pitao je Ilić.

On je istakao da je Vučić shvatio da je ništa nije uradio pa je sada došao na novu ideju, a to je da pravi balkanski savez.

On i Makron se dogovorili da prave balkansku uniju. I sada će on Srbiju da uvuče u taj projekat sa Albanijom, Makedonijom, Crnom Gorom, Bosnom i kako je sam rekao Kosovom. Da ukine Srbiju i da imamo tutora. Mi znamo kako se završila priča sa udruživanjima i da smo na kraju imali građanski rat. Vučić nije sposoban da od Srbije napravi ozbiljnu državu. On je na Kalemegdan doveo sendvičare i oni dirigovano aplaudiraju Makronu koji im kaže pa Kosovo je nezavisna država isto kao i vi. Oni na to aplaudiraju i kliču. Za ozbiljnu državu i predsednika Kosovo je okupirano i mi ga jednog dana želimo osloboditi, a ne da kliču i aplaudiraju sendvičari po nalogu kada Makron kaže da je nezavisna država – rekao je Ilić.

On je dodao da sa paralamentarnim treba raspisati i predsedničke izbore, jer je “postalo jasno da predsednik Srbije nije sposoban da vodi državu“.

Ovoj državi trebaju normalni ljudi. A ne da nam državu vode pederi i lezbejke. Sklanjajte se, dosta je bilo i ostavite da državu vode oni koji znaju. Podelili ste funkcije nesposobnima. Taj Čadež koji vam vodi Privrednu komoru, ja mu ne bi dao da vodi i kokošinjac. Brnabićka vodi vladu, Marka Blagojevića postavio dečko da vodi investicije oko poplava. Ovi moraju da odu, jer s njima Srbije biti neće – zaključio je Ilić.

Info služba Nove Srbije

Prethodni članakZavod iz Beograda vrši opsežne analize kvaliteta vode u Moravi i Lupnjači
Sledeći članakNakon četiri meseca rekonstrukcije, Ulica Veselina Milikića puštena u saobraćaj

3 KOMENTARA

  1. Ovo je proizvod vaše nepromishljene politike, kada je vuk rusio Beograd i Srbiju, a vi mu pomagali. Izrodilo se u međuvremenu mnoštvo političkih bastarda. Sada gledate i uzivajte u plodovima vašeg bezumlja. Inače, sve ste u pravu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here