Ilić: Na lokalne izbore izlazimo hrabro, srcem i dušom, da spasemo čast ovog grada

5
359

ČAČAK – Nova Srbija u koaliciji Narodni blok na predstojeće izbore u Čačku izlazi srcem i dušom, da spasimo čast ovog grada, izjavio je lider Nove Srbije Velimir Ilić.

Foto: MNA

On je rekao da će se taj politički blok boriti protiv loše vlasti oličene u Srpskoj naprednoj stranci.

Ilić je na stranačkoj konferenciji na novinare upitao čelnike lokalne vlasti da li ih je sramota da im Vučić vodi kampanju u Čačku.

Ne smeju da kažu narodu zašto su srušili bioskop u Čačku, zašto nisu napravili novi, šta je sa zatvorenim bazenom koji su obećali, šta je sa tom gondolom koja treba da ide na Kablar, šta je sa vodovodom, kanalizacijom – rekao je Ilić.

Lider Nove Srbije je naveo da su ga proglasili lošim zato što, kako je istakao, nije dozvolio strancima da dolaze, a ulagao je u domaće biznismene, a sad su oni dobri što dovode strance.

Što su prodali Čačansku banku, vrhunski banku koja je bila okosnica razvoja ovog kraja, što će još malo i po njivama da stavljaju behaton ploče. Treba da objasne zašto FK Borac ne postoji, zašto fudvaleri štrajkuju, ko je kriv, ko je uzeo novac? Ko duguje te milione evra? Treba da objasne zašto četiri godine niko ne može da se okupa na Moravi, a pravi se kupalište? Ko zagađuje Moravu? 

Ilić je upitao i zašto sela Bresnica, Bečanj, Vujetinci, deo Mrčajevaca, Kačulice, Žaočani, Premeća, Petnica, Rajac, u 21. veku nemaju da piju vodu.

Zašto su onakve rupe kroz Bapsko polje i Goričane, zašto ne može da se prođe kroz mnoga sela od rupa i problema? Zašto se sve urušava? Da li nekada bilo u istoriji da glavni investitor u gradu bude gradonačelnik? Da ruši objekte pod zaštitom države i da ih prodaje za tržište? To nikada nije bilo – naglasio je bivši gradonačelnik Čačka.

On je rekao da je opštinska administracija povećana tri puta u odnosu na vreme kada je on rukovodio opštinom i da se zapošljavaju ljudi koji nemaju adekvatne kvalifikacije.

Rekao da je Narodni blok jedina prava opozicija na predstojećim lokalnim izborima.

Niko nijednu reč ne sme da izgovori protiv aktuelne gradske vlasti. Narode, ako vam je lepo slobodno glasajte za Vučića. Borićemo se protiv ove loše vlasti, hrabro smo stali na crtu – zaključio je Velimir Ilić.

On je rekao da će poštovati sve one koji budu rekli da neće sarađivati sa aktuelnom vlasti.

Izvor: Morava info

Prethodni članakU Srbiji 59 novih slučajeva zaraze koronavirusom, velika većina njih iz Beograda
Sledeći članakDečaci čačanske Slobode osvojili prestižni turnir u Kragujevcu

5 KOMENTARA

  1. Ilić je upitao i zašto sela Bresnica, Bečanj, Vujetinci, deo Mrčajevaca, Kačulice, Žaočani, Premeća, Petnica, Rajac, u 21. veku nemaju da piju vodu. Covek koji je od 1996 u Cacku vrsio vlast do 2016 delom zajedno sa snsom..to pita ! Bojkot 21 JUNA protiv politickih parazita !

    • Pa, nama u selu Katrga je vlast Velimira ilica dovela rzavsku vodu. Prvo nam, zbog toga sto nam je voda bila losa i zivot nase dece je bio u pitanju, zbog obolevanja bubrega. Zato je prioritet bilo dovodjenje vode u Katrgu, a trebalo je da se nastavi ka Becnju i Bresnici….doslo je do promene vlasti. Eto. Nije moglo sve da stane u mandat. Moralo se raditi i u drugim selima i neki drugi projekti.

  2. Cacak film je otisao u stecaj dok si ti bio na vlasta ne ovi. Covek koji je dvadeset godina vladao u Cacku pita zasto nije napravljen zatvoreni bazen, koga pitas. Imas li covece sramote.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here