Ilić: Nikolić i Koštunica sa se uključe u spasavanje Srbije

10
715

ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić rekao je da su „danas potrebni Srbiji svi ujedinjeni kako bi se izborili protiv zla koje vlada“.

Tomislave Nikoliću uključi se! Ti si nas u ovo uveo, a onda se povukao i ostavio nas Brnabićki, Vučiću i Vulinu. Nemoj da se kriješ, nego izađi i bori se sa svima nama za normalnu Srbiju. Danas svi moramo znanjem i iskustvom da se borimo za Srbiju kako bi oteralo ovo zlo koje njom vlada. Mora da se uključi i Vojislav Koštunica. Ne mora da vodi stranku, ali svojim savetima da pomogne. Srbiju nikada gori nisu vodili i da bi je spasili, a poslednji je momenat, moramo svi da stanemo pod jedan barjak. Mi stariji da pomognemo savetima, a mlade i poštene da istaknemo da je vode – rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

On je dodao da je razlog što pametni , obrazovani i pošteni beže iz zemlje to „što neće da im šefuju Vučići, Brnabićke i Vulini“.

Narod koji protesuje na ulicama je narod koji je nezadovoljan. Nisu to Vučićevi sendvičari koje on organizuje. I nije Vučiću to što ti u tvojim sendvičarima vidiš Srbija. Srbija je ovaj nezadovoljan narod. Taj narod se iz muke skuplja, a ove sendvičare vi vodite. Građani moraju da budu svesni toga da će vlast možda pokušati da 13. aprila ubaci provokatore koji će da prave nerede. Pozivam sve da ne nasedaju na provokacije i da sačuvaju mir i da protesti ostanu mirni – rekao je Ilić.

On je dodao da i pojedini lideri opozicije ne smeju da koriste proteste za ličnu promociju, jer se ispostavlja da protesti imaju podršku velikog dela građana Srbije, ali da pojedini lideri opozcije nemaju toliku podršku.

Narod hoće opoziciju da se ujedini i da pogazi ovo zlo koje nam se dešva. Narod neće predsednika koji razgovara sa svima redom po svetu, a neće da razgovara sa svojim građanima. Evo ti Vučiću prilike 13. aprila izađi i razgovaraj sa svojim narodom – rekao je Ilić i dodao da je predsednik Srbije „uzeo obavezu na sebe da vodi narod, ali da to ne radi i krši Ustav svakodnevno“.

On je dodao da građani Srbije više neće da im vlast postavljaju Vašington i Brisel, jer se ispostavlja da „svako koga oni dovedu uništava Srbiju“.

Ilić je istakao da je „neverovatno kakvu Vladu Srbija ima“.

Premijerka se ne maša u svoj posao. Sa radnicima pošta koji su štrajkovali pregovara ministar policije, a ne njihov resorni ministar, niti Krkobabić koji ih je dotele doveo pošto je bio zadužen godinama za pošte. To je van pameti sve. Mi pravimo akcije telefonske donacije za kupovinu magnetne rezonance. Tražimo od naroda koji jedva sastavlja kraj s krajem da odvoji od svoje sirotinje da kupimo magnetnu rezonancu, a hvale se da im je pun budžet. Prave fontane na svakom ćošku u Beogradu koje koštaju čitavo bogatstvo, a nemaju pare za magnetnu rezonancu. Minsitar zdravlja da objasni šta rade mrtve bebe u frižiderima u Kraljevu koje drže tri godine tako. Ministar zdravlja, stalno ispada ja ga napadam, ali slikao se sa Surčincima, drže mu po bolnicama mrtve bebe u frižiderima, od naroda traži milostinju za magnetnu rezonancu i opet opstaje. Pa on hitno treba da podnese ostavku – rekao je Ilić.

On je dodao da su umesto metroa, koji su obećavali, a nisu ni počeli da ga grade, Beograđani dobili raskopan centar i „nešto što se radi mimo bilo kakvog urbanističkog plana“.

Krajnje je vreme da ovu državu preuzmu da vode normalni ljudi, ovi što je vode nisu normalni. Srbija nikada nije bila podeljenija, čak i na te normalne i nenormalne – zaključio je Ilić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakGrad obećao novu kuću i traktor za borca sa Košara Zorana Perovića iz Ostre
Sledeći članakVrhovni sud: Ako banke ne dokažu da su se zadužile u švajcarcima, ugovori sa klijentima ništavni

10 KOMENTARA

  1. OD NIKOLICA NISTA USUSKO SE NA DEDINJU SA SVOJOM DRAGOM I BOLI GA UVO ZA SRBIJU IPAK SU TO RADIKALI NEVALJA OD NJIH NIKO ! TEBI VELJO SVAKA CAST ZA ENERGIJU I UPORNOST SAMO OVAJ NAROD OVO JE I ZASLUZIO!

  2. Samo nam Kostunica i Nikolic hvale .Tebi Veljo svaka cast .Ne moze vise Kostunica da ispali ovaj narod .Davno je bila 2000.Imali su sansu da oteraju ove .

  3. Gospodine Iliću, uhvatite lepo Nikolića pod desnu, a Koštunicu pod levu ruku (samo pazite da se ne pobiju oko redosleda pošto obojica vole desnu stranu), pa polako sva trojica na smetlište istorije… ali nemojte se mnogo baškariti tamo, ostavite mesta i za Vučića.

  4. Koji problem da resite vas trojica u normalnim zemljama takvima se oduzimaju prava na bavljenje politikom.A sto se tice protesta barem ovde u Cacku 95% setaca su izuzetno dobro stojeci i vecina na drzavnim jaslama.Poneki student takodje sa drzavnog budzeta nema medju onih koji su socijalno ugrozeni.

  5. Da podsetim gospodina Ilica da je Krkobabic bio direktor dok je i on sam bio u vladi.Nisam citao ili cuo da ga je onda kritikovao..ali razumem ga,imao je tad fotelju,danas ne….Slazem se i da „obican“ narod tesko zivi,da je nezadovoljan i da treba to nezadovoljstvo nekako da iskaze,ali gospodine Ilicu pojasnite mi sto Djilas,Jeremic i njima slicni setaju…cime su oni nezadovoljni? Samo mi nemojte reci da se solidarisu sa narodom..

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here