Ilić: Podržavamo studente koji blokiraju Rektorat, Brnabić brani kriminal i lažne diplome

0
266

ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da Nova Srbija podržava studente koji su blokirali Rektorat Univerziteta u Beogradu i rektorku Univerziteta.

Studenti koji su blokirali Rektorat imaju punu podršku Nove Srbije, kao i rektorka koja je jedan od najboljih profesora BU. Ti studenti se bore za sve one koji su pošteno završili fakultete i uložili trud i znoj da dođu do zvanja. To je pitanje svih studenata. A sramota je kako Ana Brnabić brani kriminal i lažne doktorate. I ne brani ona samo to zbog Siniše Malog, nego i zbog sebe. Niko ne zna šta je ona i koje kurseve završila u Americi. Ona je ovde poslata da uništi srpsku privredu. Brnabić brani i pola Vlade i na hiljade njihovih kadrova širom Srbije, predsednike opština, gradonačelnike, direktore koji svi imaju kupljene diplome – rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

Ilić je dodao pitanje lažnih diploma i plagiranih doktorata treba hitno rešiti.

Ako se utvrdi da je Mali plagirao doktorat, on je kriminalac koji mora da podnese ostavku. Ovde su neki ljudi svesno postavljeni poslati da unište sve što u Srbiji vredi – kazao je Ilić.

On je istakao da “lažna opozicija postoji“ i da su stvari kojima se bavio on i Nova Srbija “brže, bolje preuzete“.

Priču o javnim izvršiteljima ja sam pokrenuo, a onda su je, po Vučićevom nalogu preuzeli radikali i podneli zahtev parlamentu za promenu zakona. To je sve urađeno svesno da se obesmisli to što mi kao prava opozicija pokrećemo. Palma priča o selu i da hoće od seljaka da napravi gospodina tako što će da im napravi tuševe na njivama. Pa ti Palma nisi normalan. Sela u Srbiji nemaju pijaću vodu. Ne pravi se od seljaka gospodin tako što mu praviš tuš i kupatilo nasred njive, nego što ga ne ponižavaš i što mu omogućiš da za ono što proizvede može da zaradi pošteno. Sram te bilo! Još samo, kako ti kažeš, da seljacima na njivu dovede Betovena i Mocarta da im sviraju. Omogućite seljaku da preživi, a ne pljačkate selo akcizama na gorivo, niskim cenama otkupa i hoćete da pravite kupatila – rekao je Ilić.

On je dodao da je sramotno da “Palma priča da je protiv gej parade, a da sedi u Vladi u kojoj je predsednica gej ,a i pola Vlade“.

Šta ti Palma pričaš? Bio si uz svaku vlast. Sramotno je šta radiš. Ti si kao protiv gej parade, podržavaš Brnabićkinu vladu i od nje uzimaš pare. Seljak nema sapun da kupi, a ti hoćeš da mu praviš kupatila na njivama – istakao je Ilić.

On je dodao da „ovo nije vreme da se bojkotuju izbori , već da svi moraju da se skupe i svim snagama pobede ovu vlast“.

Vučiću zbog svega odgovara bojkot izbora. On tako dobija na vremenu i to je ono što njemu treba. Svaki mesec poklonjen njemu, znači novi sunovrat države, novo iseljavanje ljudi, novo pljačkanje seljaka. Penzoneri nemojte da verujete televizijama. Vučić vam da 5.000 dinara, a uzme vam pet puta više kroz izvršitelje to što je skidao od penzije, što je protivustavno – rekao je Ilić.

On je opozvao građane Srbije da oni na izborima pobede Vučića i da se izaberu najbolji koji će voditi Srbiju.

Ilić je dodao da je “sramota za Srbiju da učestvuje na izborima na Kosovu“.

Do kada će oni više da se foliraju? Vučić raspiše poternicu za Haradinajom, a onda s njim pravi vladu. Proglasili su Srpsku listu jedinu kao koja radi u interesu Srbije i predstavlja srpski narod na Kosovu. I to ko je proglasio- Marko Đurić, koji ništa nije uradio za sve ove godine. Oni sedam godina vladaju i ništa nisu uradili. Koji je smisao izlaska na kosovke izbore osim da njihovih nekoliko ministrića opet uđe u kosovsku vladu – rekao je Ilić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakVatrogasno-spasilačka jedinica Moravičkog okruga dobila tri nova vozila
Sledeći članakDecenija i po od jedne od najuspešnijih privatizacija u Srbiji

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here