Ilić: Sramota što je bitnija Babićeva butna kost od Stanikinog života

3
589

ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da je bahatost Vučićeve vlasti prevršila svaku meru, što se pokazalo poslednjom tragedijom u kojoj je poginula nedužna žena Stanika Gligorijević od čijeg života je bila važnija polomljena butna kost v.d. direktora “Koridora “Zorana Babića.

Iskreno saučešće porodici Stanike Gligorjević i nadam se da više nikada nećemo imati ovako bahatu vlast koji narod ne zanima. Nama ljudi svakodnevno ginu na putevima i prugama, a vlast se na to ne obazire. Vozilo koje je izazvalo udes u kome je poginula žena i još dvoje teško povređeno je išlo nenormalnom brzinom. Ništa se ne zna, ni ko je vozio i kako je moglo da se desi da vozač ostane nepovređen u takvom udesu. Zahtevam od nadležnih da ovaj slučaj rasvetle do kraja – rekao Ilić.

On je dodao da je Vučić vrh piramide i da više „ne možemo da se foliramo“.

On je uništio srpsko pravosuđe, sudije ne smeju da sude po zakonu. Svi sude po njegovom nalogu. Narodu izvršitelji vise nad glavom. Dao je sva prava njegovim uterivačima dugova, oni vršljaju po narodu, a on ode da gostuje u „Ćirilici“ i tamo bulazni li bulazni. Muka ga je više slušati. Ne silazi s televizija. Hajde čoveče, odredi jedan dan kada nećeš da visiš na televiziji i kaži nam koji je to dan da se odmorimo svi od tebe i tvojih bajki – rekao je predsednik Nove Srbije.

On je dodao da je neverovatno kako se vlast SNS ponaša i koliko nema nikakvih dodira sa narodom.

Nemoj Vučiću da sediš samo na televiziji. To što si rekao da ćeš za dva dana da obiđeš 29 okruga, to ništa ne znači. Tamo će da te sačekaju tvoji sendvičari i ti ćeš to da predstaviš kako tebe narod voli. A ne vole te. Tebe niko ne voli, ni žene, ni deca, niko te ne voli! Aplaudiraju ti iz straha. Ako hoćeš da vidiš šta ti narod stvarno misli i šta ima da ti kaže dođi na proteste. Razgovaraj s tim narodom, kome se smučilo i koji pravdu traži na ulici – poručio je Ilić srpskom predsedniku.

On je dodao da Srbija nikada nije imala nakaradniju i goru vlast, koja je manje brinula za narod i bahatije se ponašala.

Vučić je bolestan čovek. On se zaliže i izađe na televiziju i misli time je sve rešio. A ovamo na sve strane pljačka sopstveni narod – od akciza i markica, preko izvršitelja do njegovih upravnika zgrada koje je postavio da opljačkaju što više mogu. Oni što pre moraju da odu, da bi Srbija ostala živa – zaključio je Ilić.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNaprednjaci održavaju plamen uličnih protesta: Tupan i glupan
Sledeći članakBoško Obradović: Parezanović se osilio jer je prijatelj Vučićevog sina

3 KOMENTARA

  1. Jad i beda gde smo dospeli. Dno dna. A osim toga sto su za to krivi ovi na vlasti i bulumenta uvlakaca i interesdzija, krivi su i svi oni koji ih pomazu u tome, koji ih drze na vlasti i koji ih glasaju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here