IN MEMORIAM: Dr Tanja Šuluburić, specijalista opšte medicine

3
13865

ČAČAK – Nakon kraće i teže bolesti, u petak je u 65. godini preminula dr Tanja Šuluburić, specijalista opšte medicine. Pohađala je Osnovnu školu “Ratko Mitrović“ i Gimnaziju u Čačku, adiplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Specijalizaciju iz opšte medicine završila je 2000. godine.

Na početku svog rada bila je profesorka anatomije u Medicinskoj školi u Čačku, a potom je prešla u Dom zdravlja gde je provela svoj radni vek. Rado je odlazila i u ambulante u Trnavi, Slatini, Preljini i Medicini rada, svuda gde je bilo potrebno lečiti ljude. Bila je u više mandata članica predsedništva Srpskog lekarskog društva Podružnice Čačak, a takođe je bila članica Evropskog respiratornog udruženja. Bila je i učesnica stručnih medicinskih savetovanja i kongresa u Srbiji i inostranstvu, na kojima je prezentovala svoje stručne radove iz oblasti opšte medicine.

Kao što niko ne može da izabere kada će da se rodi, ne može da izabere ni kada će da umre. Sve ostalo između rođenja i smrti možemo da stvaramo sami. A Tanja je baš umela da bude i dobar lekar, dobra supruga, majka, sestra, dobra drugarica. Ništa joj nije bilo teško. Umela je da pomogne, da se raduje, da nas nauči kako jedna dama treba da se ponaša kod kuće, na poslu, na ulici, u društvu.

Radovala se malim i velikim stvarima, umela da poštuje svakoga. Verovala je ljudima i sebi, nadala se ozdravljenju i boljem sutra.

Tanja je bila supruga dr Duška Šuluburića, koji je preminuo pre deset godina. Svoju studentsku ljubav krunisali su brakom u kome su postali roditelji dva sina, Ognjena i Ivana.

Slava joj i hvala što je bila deo nas, poručuju njene kolege i koleginice iz Doma zdravlja i Podružnice SLD u Čačku.

Komemoracija povodom smrti dr Tanje Šuluburić biće održana u Domu zdravlja , u petak 9. februara u 13:00 sati, a sahrana je zakazana za subotu 10. februara u 13:00 na Čačanskom groblju.

Prethodni članakEvo ko u petak ostaje bez struje
Sledeći članakMMR vakcina jedina preventiva širenju malih boginja

3 KOMENTARA

  1. Pocivaj u miru draga nasa Tanja! Tvoja lepota, dobrota i snaga su ostavile dubok trag u srcima svih koji su bili pocastvovani da te poznaju!

  2. Pišem sa suzama u ocima ,Tanja na prvom mestu zena koja je u svom životu prvo gledala nekog kao ljudsko bice ,uvek vas postovala bez obzira ko stoji ispred nje ,majka, supruga, prijatelj, komsinica ,hvala joj za svaku posvećenu rec mojoj porodici ,za zivot moje majke ,neka je andjeli cuvaju ,a deci ponos sto je bila njihova!Porodica Joksimovic i Matijasevic

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here