Ivica Dačić sutra u Slatini

8
1230

ČAČAK – Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i kandidat za premijera Ivica Dačić posetiće sutra (ponedeljak, 28. mart) Slatinu.

U restoranu “Hizna“ u tom mestu istovremeno će biti održana promocija poslaničkih kandidata iz Čačka.

Skup pravimo baš u Slatini, jer želimo da Ivica Dačić bude među svojim narodim bez velike pompe i najave, i da pošaljemo jasnu poruku svima, kakav je on kao čovek – narodski i za koga se zalaže i bori – izjavio je predsednik čačanskih socijalista Nemanja Trnavac.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPotpuno mirno na kovid odeljenju čačanske bolnice
Sledeći članakMarinović: Nismo uspeli da odgovorimo na agresivnost FMP-a

8 KOMENTARA

  1. Tacno tako kad je najbolji politicar zasto nije kandidat za predsednika? Prodao je clanstvo vucku a sebi obezbedio vlast a kada pocne da tone brod prvi ce ga napustiti a sps je vec presao u sns… nadam se da vise nece bizti stranaka kao sto je sns tj sabirni centar preletaca i da ce sps na izborima biti statisticka greska… nekada je i veljo hvalio vucka kao sada ivica i isto ce proci…

  2. Vučić i Dačić, znači nastavak nezakonja u republičkim i lokalnim organima. Njihova vlast važnija je od srpskih nacionalnih interesa. Šešelj, Vučićev politički otac, zagrlio se sa njim da bi zbrinuo sinove. Milica Zavetnica treba da uzme glasove Dverima kao što je Šapić uzimao DSu. Miloš Jovanović nije mogao da sakrije da ne isključuje koaliciju sa Vučićem. Dveri su žigosale sve loše od vlasti Vučića i Dačića i borile se za svakog čoveka i državu. Liste koje podržava i finansira Evropska unija to ne mogu ni da sakriju. Mi imamo priliku da pokažemo da znamo zašto televizije sa nacionalnom frekvencijom forsiraju Vučića i Dačića , a televizije sa SBB kanala forsiraju Ujedinjene i Moramo. Mi treba da podržimo Srbiju.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here