Imenovan novi direktor fabrike “Milan Blagojević – Namenska“

4
3532
Foto: N1

LUČANI – Odlukom Nadzornog odbora kompanije “Milan Blagojević – Namenska“, za vršioca dužnosti direktora preduzeća imenovan je Predrag Ilić, diplomirani inženjer tehnologije.

Kako je saopšteno, Ilić je u fabrici do sada proveo 33 godine i to na sledećim radnim mestima: vodeći inženjer na “C“ pogonu, rukovodilac službe Zaštita na radu, rukovodilac pogona “Rastvarači“, rukovodilac pogona “Raketna goriva“, upravnik “B“ pogona i izvršni direktor za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju.

Osim ove personalne promene, uslovljene smrću dugogodišnjeg direktora fabrike Radoša Milovanovića, došlo je, shodno odliukama Nadzornog odbora, do još dve kadrovske promene u rukovodstvu kompanije.

Za izvršnog direktora zaduženog za pravne i ekonomske poslove imenovana je Milka Vidić, diplomirani ekonomista, koja je u fabrici radi punih 39 godina, dok je na poziciju izvršnog direktora zaduženog za tehničko-tehnološke poslove i proizvodnju postavljen Radisav Pantelić diplomirani, inženjer elektrotehnike, sa 29 godina staža u “Milanu Blagojeviću“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakAntologijska godina za mlađe selekcije KK Borac: Juniori, kadeti i pioniri vicešampioni Srbije
Sledeći članakDan Umetničke galerije “Nadežda Petrović“

4 KOMENTARA

 1. Sjajan trio….ne zna se ko je veci strucnjak….MB je u sigurnim rukama.
  To je po onoj staroj „Kad ti je Bog ujak,lako je biti svetac“
  Nije bas svako mogao da vodi sina da sa Van.Bastenom sedi na klupi
  Treba biti stedljiv u ekonomij…raskalasan u komercijali i to pravno ujediniti…nije lako???

 2. Ima li u ovoj fabrici iko na rukovodecim mestima ispod 30 godina staza, i jel se u istoj dolazi na rukovodece mesto partijskom knjizicom, i onda ne menjas mesto do upokojenja ?

   • Ma da, najbolje tako ljude od 70 godina na rukovodeca mesta, ti ljudi su kod nas poznati kao veoma koncentrisani i savremeni za posao, posebno u oblasti zastite radnika i promena nacina radu u bezbedniji rad.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here