Izabrana nova uprava FK Borac 1926

17
2774

ČAČAK – Nekadašnji sportski novinar Radio Čačka i Čačanskog glasa i aktuelni predsednik Udruženja sportskih novinara grada Čačka Predrag Kovačević izabran je za predsednika FK Borac 1926.

Izborna skupština održana je u prostorijama Gradskog stadiona. Za predsednika Skupštine izabran je Zoran Buzurović.

Upravni odmor ima sedam članova, a u njemu su: Radojko Avramović, Predrag Kulašević, Dušan Dragićević, Srećko Stevanić, Vladimir Radovanović i Slobodan Jelić.

Funkciju direktora obavljaće Dragovan Krivokuća, dok će tim menadžer i trener i dalje biti Vladimir Stanisavljević.

Kako je navedeno, finansijska stabilnost kao preduslov uspešnog poslovanja i dobrih rezultata na sportskom polju, biće jedan od prioriteta novog rukovodstzva kluba.

Ishitrene odluke, sigurno nećemo donositi, ali se moramo suočiti sa činjenicom da nemamo mnogo vremena za prolongiranje odluka izuzetno važnih za funkcionisanje kluba. Počele su pripreme, određena, konkretna i brza rešenja su neminovnost – istaknuto je na izbornoj skuštini FK Borac 1926.

Ovaj klub u narednoj sezoni talmičiće se u Prvoj ligi Srbije.

Izvor: Sportski žurnal, Morava info

Prethodni članakRadni tim u Čačku zasedao prvi put nakon tri nedelje: Od 10. juna 35 novozaraženih u Moravičkom okrugu
Sledeći članakOsam hiljada veličanstvenih

17 KOMENTARA

 1. Hahaha uništiše i Provo,bio je to uzoran seoski klub…pogledaj ta imena…evo Gagila,opet,Krivokuća hahaha, na šta je jedan Provo spao…

 2. Postavio bih pitanje novinarima koja je stara uprava ovog kluba. Sigurno su neki iz Vladimirovaca kad ih niko ne poznaje. Sramota šta se radi. Neka javno objave finansiranje ovog kluba, gde idu pare.

  • Da pratite fudbal znali bi vecinu njih koji su bili prosle sezone u UO… Upravni odbor nije ogranicen brojem clanova.Mozete i vi ako zelite biti u njemu.Odete do prostorija kluba i raspitate se…

    • Da stvarno pratiš fudbal,znao bi da je Krivokuća bi predsednik kjluba kada je Borac igrao atomski fudbal,kad se tražila karta više za utakmice BORCA i u ČAČKU i na strani,bio je predsednik kad su se od BORCA plašili i paertizan i zvezda…

     • Taj isti Krivokuca je bio u partizanu, gde to ima naprimer da Milun odjednom ima dve funkcije u dva kluba a imao je u fk Borac i u fk partizan? Samo u Srbiji gde politicka mafija vlada !

     • Niste razumeli pitanje. Mislio sam na rukobodeće organe kluba iz Vladimirovaca koji je igrao kod nas. Ko je upravljao tim klubom i donosio odluke? Kada je bila skupština kluba za ovih godinu dana?

     • Kad beše to kad su ovi iz Bg-a,drhtali pred Borcem?Pomozi,vidim da si upućen,ne samo u košarku već i u fudbal.Treba mi za ličnu statistiku godina,tim,rezultat itt.Mlad sam pa ne pamtim to doba.Unapred hvala na informacijama.

     • Za metalostrugara informacija-od BORACA su svi zentali kad je Cane bio sponzor a kad su igrali Simić,Čakar,Anić,braća Dragurinović,Vasov,Starčević,Mijanović,Ćalov,Drakulić,Ristovski,Božec,Janković…kaznena ekspedicija.Isti ti beogradski blizanci trideset godina otimaju BORCU i bodove i igrače i svi ćute.Zbog toga im i ne odgovara jak BORAC,zbog toga što se ovde bodovi ne uzimaju tako lako.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here