Izbori tek krajem leta ili početkom jeseni?

1
414

Parlamentarni izbori zakazani za 26. april, koji su zbog pandemije virusa korona odloženi, najverovatnije će se održati tek krajem leta ili početkom jeseni, saznaje nezvanično “Blic“.

O izborima niko ne priča. Nije trenutak, svi su okupirani epidemijom i svi imaju zaduženja u vezi sa tim. Ipak, šanse da izbori budu u junu gotovo da ne postoje – otkrio je izvor lista.

Sagovornik lista kaže da je priču o tome da će izbori biti 28. juna pustio s namerom neko iz opozicije.

To je priča kojom jedan deo opozicije želi da demorališe drugi koji je najavio izlazak na izbore. Kako drugačije objasniti taj datum koji se zavrteo i o kojem svi pričaju, a o kojem nije bilo reči među onima koji odlučuju – pitao je taj izvor.

Kako podseća, izbori podrazumevaju veliki broj ljudi na biralištima i komplikovanu organizaciju, a to sa sobom nosi rizik i pitanje je šta će stručnjaci po tom pitanju savetovati.

Veća je šansa da se zbog opreza izbori održe u septembru, možda već na početku meseca – rekao je sagovornik “Blica“.

Izvor: Beta, Blic

Prethodni članakDveri o projektu SC “Mladost“: Šeme i kombinacije kao predizborni marketing
Sledeći članakTri koraka do sto evra

1 KOMENTAR

  1. Ostavite se vise svega pa i Parlamentarnih izbora. Bilo virus ili nije bio vec nesto sasvim deseto.Vucic moj glas nece dobiti. Koji narod.Ovaj narod je 61% ne.obavesten Vakcina za mozak je potrebna ovom lnarodu .ako bi zaista glasao ponovo za Vucica i SNS.Oni ce raspisati parlamentarne izbore kada Vucic bude izabrao svog naslednika u SNS. koji ce ga ponizno zvati sa sefe i slusati sta on kaze ne sta on misli i kako bi drugacije.radio. Vucic je tezak covek vidi mu se na licu.Njega ko trpi ..i..ne sme nista da kaze nije ni zasluzio vrednije .samo trpljenje..i.poniznost pred Vucicem…On u svom kabinetu ima umetnicke slike koji mu nisu poklonili autori slikari. Vec neki.drugi .negde i na nekom mestu gde su te iste umetnicke slike bile. Da on nije vredniji ni obrazovaniji od autora slikara.i njihovih umetnickih dela koji su okaceni u njegovom kabinetu. ioni stvaraju i ne pricaju price .Vucic nista ne stvara samo prica.orica nigde da kaze ,nema vise price ne moze da umislja .izmislja nema vise ko.da mu.pomogne u umisljenoj prici.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here