Izborna skupština Nove Srbije: Sve isto kao pre 19 godina, fale samo Sloba i Mira (FOTO)

0
754

ČAČAK – Lider Nove Srbije Velimir Ilić predložio je danas članovina Izborne skupštine da ta stranka učestvuje na predstojećim izborima, kako bi “uzeli jedan broj glasova i onemogućili Aleksandra Vučića da ima dvotrećinsku većinu”.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Deo opozicije bojkotuje izbore, zašto? Vučiću treba dvotrećinska većina kako bi promenio Ustav i da Kosovo pusti niz vodu. Njemu je potrebna ta većina i on ne može da je dobije, ali ako deo opozicije bojkotuje izbore to će smanjiti izlaznost i on će dobiti potrebnu većinu – rekao je Ilić na Izbornoj skupštini u Čačku.

Ilić kaže da je namera vlasti da “nas uvali u neku balkansku uniju”.

Želi da budemo sa Albancima kojih ima u Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji, Bosancima i u tom brlogu bićemo o blatu do guše. Mi smo tu jednu priču prošli i to se raspalo, velika Jugoslavija, veštačka tvorevina – naglasio je Ilić.

Foto: MNA/Miloš Lukić

On je poručio da Kosovo i Metohija ostaju u sastavu Srbije, dodajući da je to privremeno okupirao deo srpske teritorije i da će se boriti da ta okupacija prestane.

Evropska unija je naš najveći neprijatelj i podržava je Amerika – rekao je Ilić.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Na televiziji predstavljaju da se u Srbiji lepo živi, da je ove najbolje, kaže Ilić, međutim, navodi on, mladi, naša budućnost “pobegoše iz te dobrote”.

Kakva nam je budućnost sa njima, nikakva – poručio je Ilić.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Govoreći o 5. oktobru, Ilić kaže da je sve bilo dobro smišljeno i ističe da se i danas borimo za ista prava kao pre 19 godina.

Ni pomak nije napravlje, isti su protivnici i u rovovima. Sam fale Slobodan Milošević i Mira Marković. Tu je i Dačić, a sada su im se pridružili i oni koji su uništili 5. oktobar, Siniša Mali, Dinkić (Mlađan), Trivan (Jelen)… to je jedna interesna grupa koja ide gde vidi da ima nešto da se dobije – zaključio je Ilić.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Izvor: MNA

Prethodni članakOtac poginulog radnika: Osećali smo se ispred suda kao da smo zločinci, vređali nas bivše kolege i komšije
Sledeći članakViše stotina Čačana dobilo sudske sporove protiv banaka zbog neosnovane naplate obrade kredita

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here