Jeremić: Aleksić naš prvi izbor, ali spremni smo da podržimo i Ponoša

7
298

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da se prilikom određivanja kandidata opozicije za predsednika Srbije ne bi trebalo voditi bilo kakvim ličnim, partijskim ili nekim drugim posebnim interesima i da je važno očuvati jedinstvo koalicije Narodne stranke, SSP i DS.

Foto: MNA/Miloš Lukić

Prvi izbor Narodne stranke je Miroslav Aleksić. Po mom mišljenju, i Aleksić i Zdravko Ponoš su dobri kandidati. Bez obzira što je Ponoš napustio sve rukovodeće funkcije u Narodnoj stranci, uključujući i mesto prvog čoveka beogradskog odbora svega nekoliko meseci pred beogradske izbore, bez obzira što je Ponoš član Narodne stranke koga predlaže (predsednik SSP) Dragan Đilas, a ne Narodna stranka, mi smo spremni da ga podržimo – rekao je Jeremić za Newsmax Adria.

Narodna stranka saopštila je juče da je u koaliciji dogovoreno da budu obavljena dva stručna i nezavisna istraživanja javnog mnjenja koja bi pomogla da se učini “najbolji izbor“.

Rezultati istraživanja bi trebalo da nam budu predstavljeni u utorak, 25. januara – navodi se u saopštenju.

Narodna stranka je podsetila da je u Beogradu 26. novembra 2021. godine sa SSP i DS potpisala koalicioni sporazum kojim je predviđeno da će koalicija konsenzusom izabrati i predložiti kandidata za predsednika Srbije.

Narodna stranka će nastaviti da poštuje koalicioni sporazum i sve druge dogovore koje je postigla sa svojim partnerima – navodi se u saopštenju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOdloženo suđenje za stravično porodično nasilje u Zablaću
Sledeći članakAleksandar Bjelić: Cela ekipa je iz Čačka, disali smo kao jedan

7 KOMENTARA

  1. Haha zuti rezim i to najgore iz zutog rezima je vratio AV i postavio na sva rukovodeca mesta…ministri, sekretari, poslanici, gradonacelnici , direktori…i zato botu cuti nisi zasluzio kobaju glup ti komentar.

  2. Kolko godina imaš Marija? Ako si radila a 2000 – tih a nisi ostala bez posla, u redu. A mnogo nas je ostalo na ulici. To se ne zaboravlja. Mada vidim da je moderno biti protiv. Bez pokrića, uglavnom.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here