Još četiri smrtna ishoda na kovid odeljenju bolnice u Čačku

4
2000

ČAČAK – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminula su četiri pacijenta. Borbu sa koronom izgubile su dve žene iz Čačka (74 i 84) i žena iz Lučana (72) i muškarac iz Ivanjice (80).

U četvrtom talasu korona zaraze, od sredine jula do danas, preminula su 162 pacijenta iz Moravičkog okruga – 115 iz Čačka, 29 iz Ivanjice, 16 iz Lučana i dve iz Gornjeg Milanovca.

U kovid paviljonima čačanske bolnice (interno, grudno, rehabilitacija, palijativa, infektivno, neurologija) trenutno je hospitalizovano je 147 pacijenta, koliko ih je bilo i juče.

U protekla 24 sata primljeno je 19 pacijenata sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju koronavirusom, a 15 ih je otpušteno na kućno lečenje.

Hospitalizovane su dve kovid pozitivne porodilje na ginekologiji, jedno dete na pedijatriji, a četiri osobe sa povredama su u izolaciji na odeljenju hirurgije.

U respiratornom centru leči se 16 bolesnika, od kojih je četvoro priključeno na respirator.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice juče su evidentirana 144 pregleda, od čega 53 prva.

Dan pre toga bilo je 89 prvih i 32 kontrolna pregleda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPočinje zimsko računanje vremena, ne zaboravite da pomerite sat
Sledeći članakSa analize stigli rezultati 668 uzoraka iz Moravičkog okruga, nema naznaka poboljšanja epidemiološke situacije

4 KOMENTARA

    • Bolje nego sa tvojim vestackim imunitetom. Imam, a ne koristim….Cekam prolece, leto….zanima me da li ce nesto ostati od tebe. Tada ces biti na IV dozi.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here