Još jedan koncertni spektakl, večeras na Gradskom trgu nastupa Big Bend RTS-a

4
1103

ČAČAK – Na Gradskom trgu u Čačku večeras od 21 sat održaće se koncert Big Benda RTS-a.

Big Bend RTS-a je jedini profesionalni džez ansambl u Srbiji u formaciji big benda. Veoma brzo se, od osnivanja 1948. godine, afirmisao kao izvođački sastav sa odličnim interpretacijama i eminentnim dirigentima, kompozitorima i aranžerima.

Ansambl je nastupao sa najvećim imenima svetske džez muzike i predstavlja značajnog nosioca srpske džez scene. Big Bend RTS-a je moderan bend koji u svom repertoaru ima i kompozicije zabavne muzike različitih žanrova i zbog toga smo ponosni što možemo da ugostimo izvođače svetskog ranga u našem gradu. solista na koncertu je poznati džez muzičar Uroš Perić – navode iz Turističke organizacije Čačka, koja je, uz grad Čačak, jedan od organizatora ovog koncertnog spektakla.

Izvor: Morava info

Prethodni članakNova pesma čačanskog muzičara Stevana Milijanovića (VIDEO)
Sledeći članakPet mladih košarkaša iz Čačka na pripremama U15 reprezentacije Srbije

4 KOMENTARA

  1. Pohvale za organizaciju koncerata i ovog i sa Suđićem i dr. Ali fontanu nikako da isključe i šušti stalno. Šteta što građani imaju koncerte sa šumom i smetnjama. To ne smeta nikom iz kulturnog centra, samo nama.

  2. Što više kulture, ali prave, ne bi li se ovaj narod malo uljudio i video da postoji i lepša strana života i da se ne mora otimati od drugoga da be se trošilo“tamo gde se vidi“, Zlatibor, Kop… Etc.
    Lepe note i lepe misli je ono što fali!!!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here