Jovanović (NADA) u Čačku: Osnažićemo ulogu crkve kada budemo vodili državu

12
372

ČAČAK – Jedan od lidera koalicije NADA Miloš Jovanović izjavio je danas u Čačku da Srpska pravoslavna crkva ima važnu ulogu u srpskom narodu.

On je rekao da će ta koalicija „osnažiti ulogu crkve“ kada bude imala odgovornost vođenja države.

Kada budemo imali odgovornost za vođenje države, osnažićemo ulogu crkve i formalno-pravno, ako treba i kroz promene Ustava Republike Srbije – izjavio je Jovanović, koji je i kandidat na predsedničkim izborima koalicije NADA.

Jovanović je ukazao da crkva „svakodnevno pokazuje brigu o našem narodu, srpskoj časti, istoriji i ponosu, ali i o svim žrtvama koje je ovaj narod dao za slobodu“, i dodao da će „njena uloga i u budućnosti biti jako važna“, navodi se u saopštenju koalicije NADA koju čine deo Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (POКS) koji predvodi Vojislav Mihailović, Demokratska stranka Srbije (DSS) i 25 udruženja građana.

Izvor: Beta

Prethodni članakVozio kroz Beljinu 108 na sat pod dejstvom kokaina
Sledeći članakNajnovije istraživanje “Faktor plusa“: Naprednjaci preko 50%, iznad cenzusa još šest lista

12 KOMENTARA

  1. I posle svega uđete u koaliciju sa Žikom SNS POKS Gojkovićem. Pa nismo mi veverice, pravedniče. Uostalom, građani će za dvadesetak dana reći sve šta imaju o vama. Dva posto, to vam je maksimum. Samo da vidim šta ćete posle da pričate.

    • O čemu ti pričaš Kaldrmo. Zameraš koaliciju sa Poksom. Pa i nije neka zamerka. Pošto nisi veverica, osvrni se sa kim je u koaliciji Miloš Jovanović, sa kim sve Vučić već 10 godina, sa kim Moramo, sa kim Đilas Jeremić i Ponoš. Sve je jasno , onima koji nisu veverice.

  2. Ko se zadnjih 10 godina najviše borio protiv vlasti Vučića i Dačića, pa Boško Obradović i Dveri. Oni su najviše ukazivali na kriminal i korupciju u vrhu vlasti. Najviše su pokazivali kako se krade na izborima. Boškovo obraćanje RIKu sa balkona i obraćanje Dijani Hrkalović ušlo je u istoriju opozicione borbe. Sada televizije nameću glasove nekim drugima. Ako glasate za sebe, za svoje najmilije i njihovo dobro, onda glas dajte koaliciji Dveri-Poks. Dveri se 10 godina bore za narod i državu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here