Jovanović (NADA): Vratićemo obavezno služenje vojnog roka

11
379

Predsednički kandidat koalicije NADA Miloš Jovanović izjavio je danas da će vratiti obavezno služenje vojnog roka u Vojsku Srbije.

Foto: Tanjug

To osetno jača odbrambenu sposobnost naše zemlje. Jačaćemo vojsku u svakom pogledu – rekao je Jovanović, prenela je Beta.

Kako je saopšteno iz te koalicije, Jovanović je kazao da će mu u jačanju srpske vojske pomoći general Božidar Delić i njegove kolege, ljudi koji mogu da iznesu ozbiljan posao u preporodu srpske vojske.

Izvor: Beta

Prethodni članakGrađani više od polovine primanja troše na hranu, a ona će tek poskupeti
Sledeći članakPorast broja hospitalizovanih kovid pacijenata, nema teško obolelih

11 KOMENTARA

  1. Ko glasa Radikale, Zavetnike i Nadu, glasa za Vučića. Zato ih podržavaju Vučićeve televizije. Ko glasa Ujedinjene i Moramo , glasa za EU i NATO. Zato ih podržavaju SBB televizije. Glas za Dveri – Poks je glas za Srbiju. Dosta je sa uzimanjem glasova na prevaru.

  2. Kada bi neko ozbiljan i pismen izasao i predstavio program ozbiljnih i teskih reformi koje na dugi rok donose dobrobit stanovnistvu i njegovoj buducnosti imao bi izmedju 3 i 6 % glasova….
    Lakse je podrzavati lakrdijaše….

    Pozdrav iz Dragaceva

  3. Koja je svrha i poenta obaveznog služenja vojnog roka? Narod nema od čega da živi, da se hrani, plati račune, zimovanja i letovanja da ne pominjem, inflacija samo raste, a ovaj Jovanović o ovome.. Klasičan spin i truba AV. Lažna opozicijo, provaljena si u startu. Nama u ovoj državi treba povratak institucija, a ne ove besmislice.

  4. Hvala Bogu da treba da se vrati vojni rok, veoma je nestabilna situacija u svetu i vojska nam je preko potrebna ne da bi ratovala, nego da bi odbila eventualni napad!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here