JP “Gradac“: Javna rasveta u zoni OŠ “Filip Filipović“ isključena bez našeg znanja

0
710

ČAČAK – Javno preduzeće “Gradac“ oglasilo se saopštenjem povodom isključenja javnog osvetljenja u zoni Osnovne škole “Filip Filipović“.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Prilikom radova na rekonstrukciji trafostanice TS “Dom gluvih“, koju su izveli radnici Elektrodistribucije Čačak u subotu 24.09.2022, isključen je izvod za javno osvetljenje. Ovim isključenjem bez javnog osvetljenja ostale su ulice oko Osnovne škole “Filip Filipović“ (Ustanička ulica, Stjenička ulica, Ulica 8. marta, Prvomajska ulica, Ulica 158 i deo Ulice Svetozara Markovića).

Ovi radovi su izvedeni, a da prethodno o tome nije obavešteno Javno preduzeće “Gradac“, koje upravlja sistemom javnog osvetljenja, pa je iz tog razloga došlo do neplaniranog isključenja napajanja javnog osvetljenja u navedenom delu grada.

Ove okolnosti su uzrokovale neplanirano izmeštanje merno razvodnog ormana za javno osvetljenje i trenutno su u toku završni radovi. Očekujemo da svi radovi budu završeni do četvrtka 29. septembra 2022. godine, kada će javno osvetljenje u ulicama oko škole “Filip Filipović“ ponovo biti u funkciji.

Izvinjavamo se građanima koji žive u ovom delu grada, ukazujući i na to da smo istovremeno sa ovim obaveštenjem za javnost, od “Elektrodistribucije“ Čačak zatražili da se u narednom periodu ovakve intervencije blagovremeno najave JP “Gradac“ kao upravljaču javnim osvetljenjem i jednim od najvećih potrošača električne energije u gradu Čačku.

JP “Gradac“

Prethodni članakSavet penzionera Dveri uputio otvoreno pismo gradonačelniku Čačka
Sledeći članakOvo su zvanične fotografije košarkaša i stručnog štaba Borca za predstojeću sezonu (FOTO)

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here