Jugović: Potpisaću inicijativu Sava Manojlovića o zabrani iskopavanja litijuma

15
472
Bratislav Jugović

ČAČAK – Narodni poslanik i član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović izjavio je da će svojim potpisom podržati inicijativu Sava Manojlovića da se zabrani iskopavanje litijuma na teritoriji Srbije.

On je u izjavi za “Danas“ istakao da očekuje da će inicijativu podržati još jedan poslanik Srpske napredne stranke.

Siguran sam da će to uraditi i jedan od osnivača SNS narodni poslanik prof. dr Ljubiša Stojimirović. Biću jedan od mnogobrojnih Čačana koji će podržati ovu inicijativu – navodi Jugović.

On dodaje da je ubeđen da će on i Stojimirović biti deo većine u Skupštini Srbije kada dođe do izjašnjavanja povodom ove inicijative.

Srbija neće biti rudnik, već zemlja Tesle, Pupina i Novaka. Upravo je to politika predsednika Aleksandra Vučića. Srbija će živeti od poljoprivrede i IT usluga. Alija Sirotanović je simbol vremena, kada je bilo više nepismenih, nego pismenih. U to vreme kao ni u vreme pljačkaških privatizacija se više nećemo vraćati – naglašava Jugović za “Danas“.

Izvor: Danas, Morava info

Prethodni članakSvaki treći testirani u Moravičkom okrugu pozitivan na koronu
Sledeći članakMomirović: Deonica od Preljine do Pakovraća mora biti gotova i bezbedna do Sretenja

15 KOMENTARA

  • Pa ako neko napada Jugovica to sam ja botino luda. Jugovic po zadatku sabotira celokupnu opoziciju u Cacku al neide mu uvek od ruke !

  • Nemaju sansu nikakvu. Max do 5-6%.
   SnS dobija opet, samo Milun malo da izmesa karte sa novim ljudima (kvalitetnim-skolovanim), sa njim na celu pobeda sns-a je lagana.
   Rad Miluna se vidi, niko nije slep.
   Samo napred!!!

 1. Ma šlihta se čačanima, izbacuje ga Vučić iz svih priča u SNSu, pa se sprema za grupu građana na izborima u Čačku 2024. Misli mi smo mentoli i ne pamtimo ko je on i štaje, a i sa kim je tikve sadio.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here