Jugović: Za Boška Obradovića spremna funkcija ministra policije ako SzS dođe na vlast

20
3943

ČAČAK – Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Bratislav Jugović kaže da lidera Dveri čeka pozicija ministra policije ako Savez za Srbiju dođe na vlast.

On je ocenio da će “napadi i nepristojnost“ tog opozicionog bloka biti još veća ako dođu na vlast.

Nepristojnost Boška Obradovića biće još veće ako njegov nepristojno bogati gazda Dragan Đilas dođe na vlast. I onaj mali broj pristalica Boška Obradovića shvata da se Boško Obradović više ne zalaže da Srbijom zavladaju izvorne ideje Dveri, već se Boško Obradović zalaže da Dragan Đilas bude još bogatiji, ne mareći što bi u tom slučaju Srbija bila još siromašnija – naveo je on.

Prema njegovim rečima, pretnjom da će uhapsiti predsednika Srbije Aleksandra Vučića kad dođe na vlast, Boško Obradović pokazuje da je za veoma kratko vreme „uspeo da se od talentovanog profesora književnosti pretvori u pomahnitalog terijera Dragana Đilasa“.

I sve to zbog jedne koske kojom ga Đilas neprestano zabavlja – koske da će jednog dana biti ministar policije – zaključio je Jugović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIvanjičanka nova predsednica Društva sudija Srbije
Sledeći članakAnaliza Morave info: Evo sa kakvim timovima rivali Borca ulaze u novu sezonu ABA2 lige

20 KOMENTARA

  1. Kad bi se desilo da Bosko Obradović dodje na mesto ministra policije, utvrdio bi se sav lopovluk u Srbiji od 1990 do danas. Gradjani bi tek tada shvatili koliko se nakrala vlast koju predvodi SNS a podržava Bato Jugović. Ako pravde ima to će se i desiti.

  2. Kamo sreće da bude ministar policije,on je SVETLA TAČKA ZA NORMALNU SRBIJU!
    A DJB,SAŠA RADULOVIĆ ZA PRIVREDU . DAĆE BOG AKO SE SRBI PRIZOVU PAMETI!

  3. Pa naravno Srbijom treba Sumadinac da vkada a ne bosanski lobi.A Ove ulizice vlasti bolje da povedu racuna kako se izivljavaju na radnom narodu mislim na radnike,privrednike i seljake jer batina ima dva kraja.Nece biti preletaca poput svih koji su na Vlasti da bi vladali u svim vlastima vec zito od kukolja se mora odvojiti.Nicija nije do zore gorela.Obicnom radnom coveku nikada nije gore bilo da drzava im sve uzme za parazite i sendvicare.

  4. Bato bas si preterao .Bosko nije u stanju da pobedi za predsednika M.Z.Vranici a u Srbiji nikad nece biti ni blizu funkcije na bilo kom nivou vlasti.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here