Kilometarske kolone na auto-putu “Miloš Veliki“ u smeru od Čačka ka Beogradu

3
2066
Foto: Tviter

ČAČAK – Posle uskršnjih praznika mnogi sa vraćaju sa odmora pa je na putevima pojačan saobraćaj. Na auto-putu „Miloš Veliki“ vozila stoje u kilometarskoj koloni u smeru od Čačka ka Beogradu. Velike kolone vozila formirale su i na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Beogradu.

Saobraćajne gužve poslednjeg dana uskršnjeg praznika već su počele da zadaju probleme vozačima, a trenutno je najveća gužva na auto-putu „Miloš Veliki“ gde su se formirale kilometarske kolone i automobili gotovo da se ne pomeraju.

Svi putni pravci u čačanskom kraju su opterećeni. Pored Ibarske magistrale, veoma je frekventan saobraćaj na „Milošu Velikom“. Najopterećenije su naplatne stanice u Pakovraću, Preljini i Obrenovcu.

Prema podacima „Puteva Srbije“, kroz ove naplatne rampe u Pakovraću je prošlo od četvrtka više od 40.000 vozila. Očekuje se da do kraja dana saobraćaj bude i jaček intenziteta.

Brže prolaze vozači koji putarinu plaćaju elektronski. Policija je u proteklim danima zbog prekršaja sankcionisala veliki broj vozača.

Miloš Dukanac, oficir saobraćajne policije u Čačku, kaže da zbog povećane frekvencije saobraćaja koji se očekuje apeluje na vozače da ne koriste alkoholna pića, da u slučaju gužve budu tolerantni.

Između tunela Brđani i Šarani formira se kolona jer su u toku radovi.

Izvor: RTS

Prethodni članakBorac dobio rivala u borbi za opstanak u ABA ligi
Sledeći članak“Leto se proširilo na proleće i jesen, godišnje i do 30 toplih dana više“

3 KOMENTARA

  1. Gužve su jer se neko uoči praznika setio da sređuje tunel Šarani, umesto da su ostavili ili posle praznika ili ako je bilo hitno da se uradi pre praznika.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here