KK Mladost domaćin međunarodnog turnira za mlađe kadete

0
310

ČAČAK – Košarkaški klub Mladost organizuje tradicionalni međunarodni turnir “Koševi bez granica“, koji će se igrati od četvrtka do subote.

Na ovom tradicionalnom turniru za mlađe kadete učestvovaće Letera 22 iz Ivree, Borac, Železničar i domaćin Mladost. Sve utakmice će biti odigrane u sportskoj dvorani Mladost, a dolazak gostiju iz Italije je planiran za sredu po podne.

Svake godine početkom maja smo u prilici da ugostimo naše stare i dobre košarkaške prijatelje iz Italije. Naša saradnja i druženje traje već 15 godina, pa je prava prilika da i ovog puta budemo dobri domaćini. Na turniru će učestvovati ekipe dečaka rođenih 2003.godine, a pored naših dragih gostiju iz Ivree odmerićemo snage i sa gradskim rivalima ekipama Borca i Železničara. Mladi Italijani će biti smešteni u porodicama naših igrača i sigurno je da će turnir i ove godine imati tu dodatnu dimenziju novog upoznavanja i stvaranja prijateljstava koja će trajati. Pozivam Čačane da iskoriste predtojeće praznične dane i bodre mlade košarkaše u sportskoj hali Mladost – rekao je direktor kluba Dobrilo Jojić.

Evo i rasporeda utakmica na turniru “Koševi bez granica“:

Četvrtak 02.05.

11,00 Mladost – Lettera 22

13,00 Borac – Železničar

Petak 03.05.

11,00 Borac – Lettera 22

13,00 Železničar – Mladost

Subota 04.05.

11,00 Borac – Mladost

13,00 Lettera 22 – Železničar

Prethodni članakU proteklih sedam dana na putevima u Srbiji poginulo 19 osoba
Sledeći članakIlić: Za koga se gradi Nacionalni stadion? Za novopečenog fudbalskog menadžera Danila Vučića?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here