Kompanija “Tiffany“ dobitnik prestižne nagrade za „Omiljeni domaći brend na internetu“

0
200

ČAČAK – U četvrtak, 16. maja, u Svečanoj sali Skupštine Beograda, po deveti put su dodeljena priznanja “Moj izbor“ za najbolje domaće proizvode i brendove.

U konkurenciji 930 brendova iz cele Srbije, “Tiffany“ brend je u internet glasanju osvojio najviše glasova, čime je postao dobitnik nagrade „Moj izbor 2019“ kao „Omiljeni domaći brend na internetu“.

Tokom devet godina, koliko traje akcija, naklonost potrošača i nagradu “Moj izbor“ osvojile su samo 43 kompanije u Srbiji sa ukupno 47 brendova.

Kao savestan proizvođač neprekidno osluškujemo potrebe naših potoršača, prateći pritom svetske modne trendove. Zato se posebno ponosimo ovom nagradom, jer smo je dobili isključivo na osnovu vaših glasova. Drago nam je da ste nam pružili poverenje i prepoznali kvalitet koji vam nudimo poslednje četiri decenije. Tu smo da opravdamo titulu omiljenog domaćeg brenda na internetu, ali i da vas iznenadimo novim kolekcijama koje će inspirisati vašu maštu da uvek izgledate najbolje moguće – kažu u čačanskoj kompaniji “Tiffany“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakLepet troprstog orla
Sledeći članakOglašena prodaja lokala čačanske “Prosvete“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here